Innkjøpsavtaler

Med Visma Innkjøpssamarbeid får din bedrift tilgang til over 40 stordriftsavtaler, samtidig som du sparer både tid og penger på bedriftens innkjøp.

Bli medlem

eller få en gratis innkjøpsanalyse

Konkurransedyktige innkjøpsavtaler

En konkurransedyktig avtale skal ikke bare sikre din bedrift de beste prisene, men også gode betingelser på kvalitet, service, levering og tilgjengelighet. Dette krever gjerne et stort volum og en omfattende innkjøpsprosess. Visma forhandler priser og betingelser på vegne av alle medlemsbedriftene i Visma Innkjøpssamarbeid. Med den samlede kjøpekraften sikrer vi norske bedrifter ledende betingelser på bedriftens innkjøp.

Se leverandører og besparelser 

Innkjøpsområder

Aktuelle avtaler

Aktuelle avtaler

Når du og din bedrift har blitt enige om hvilke innkjøpsavtaler dere skal benytte er det viktig å forankre disse avtalene ut i bedriften. Det at hele bedriften benytter seg av de samme avtalene skaper et samlet volum og gir større besparelser. Gode avtaler har ingen verdi uten avtalelojalitet.

Finn ut hvilke av våre avtaler som kan være aktuelle for din bedrift.

Få en gratis analyse 

 

Hvordan lykkes med gode innkjøp?

Uansett hva din kjernevirksomhet er eller hvilken størrelse din bedrift har, vil den alltid ha behov som må dekkes for å kunne operere effektivt. Disse behovene dekkes best gjennom gode innkjøp. -Innkjøp som ikke bare gir deg en enklere hverdag, men som også skaper verdier.

Vi gir deg 6 tips for å sikre gode innkjøpsavtaler.

Last ned gratis guide til gode innkjøp


Hvordan lykkes med gode innkjøp
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.