Strømavtale med vintersikring

Hver dag leser vi om rekordhøye strømpriser. Så nå er spørsmålet om du ønsker å vite hva du skal betale for strømmen i vinter eller la det være opp til markedet?

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan du sikre din bedrift en fast og forutsigbar strømpris gjennom vinterperioden 1. oktober til 31. mars når du velger vår avtale med Fortum. For sesongen 2021 - 2022 hadde vi spesielt gode resultater på vintersikringen med en snittbesparelse på over 36 %.

Fastpris per område i Norge (oktober 2022 - mars 2023):

  • NO1: 482,28 øre/kWH (Sørøst)
  • NO2: 500,48 øre/kWh (Sørvest)
  • NO3: 45,87 øre/kWh (Midt)
  • NO4: 32,64 øre/kWh (Nord)
  • NO5: 466,86 øre/kWh (Vest)

Få tilbud på strøm med fastpris

Prognosene for den kommende perioden er ekstremt varierende. Er vi uheldige denne vinteren, kan vi se priser på over 1000 øre per kWh. De kundene som ønsker forutsigbarhet og som ikke kan eller vil være med på en eventuell ytterligere oppgang, bør absolutt sikre seg, selv om det er høyere sikringspriser enn tidligere. Vi er inne i en strømkrise med en volatilitet man aldri har sett før.

Kim Roskifte

Certified Power Trader

Få fastpris på strøm

Med vintersikring gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får du en fast pris gjennom vinteren. På denne måten unngår du overraskende høye strømregninger og slipper pristopper i vinterperioden.

Fyll inn skjema nedenfor og få et uforpliktende tilbud for strøm med vintersikring for din bedrift.