Data og mobil

Data og mobil

Med Visma Innkjøpssamarbeid får din bedrift tilgang til rabatterte avtaler med anerkjente leverandører innen IT, data og mobil. 

Innkjøp av data og mobil

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan din bedrift kjøpe datamaskiner, tilbehør, konsulent- og skytjenester, mobilabonnement, samt alt innen print- og utskriftstjenester. Vi hjelper deg med å få på plass riktig utstyr til bedriften, samtidig som kostnadene reduseres. Dere velger selv hvilke dere ønsker å benytte og for hvor mye. Leverandørene har høy faglig kompetanse og tilbyr produkter og løsninger som sikrer en smartere arbeidshverdag for din bedrift.

Hvordan får du tilgang til avtalene?

Medlemmer av Visma Innkjøpssamarbeid sparer i snitt 10 - 25 % på å benytte våre avtaler innen data og mobil. Les mer om fordelene og fyll inn interesseskjema for medlemskap her

Bli medlem

kravspesifikasjon data og mobil

Reduser kostnader med kravspesifikasjon

I mange bedrifter foregår innkjøp av datamaskiner og tilbehør etter innfallsmetoden. Det er mye å tjene på å ha en kravspesifikasjon til både hvilket datautstyr som skal kjøpes inn og for hvor mye. Dette vil forhindre impulsive bestillinger, samtidig som de ansatte får det utstyret de trenger. Vi har definert fire retningslinjer som burde ligge til grunn ved kjøp av data og mobil. 

Last ned gratis sjekkliste