Data og mobil

Innkjøp av data og mobil 

I mange bedrifter foregår innkjøp av datamaskiner og tilbehør etter innfallsmetoden. Det er mye å tjene på å ha en kravspesifikasjon til både hvilket datautstyr som skal kjøpes inn og for hvor mye. Dette vil forhindre impulsive bestillinger, samtidig som de ansatte får det utstyret de trenger. Vi har definert fire retningslinjer som burde ligge til grunn ved kjøp av data og mobil. 

Last ned sjekkliste for kravspesifikasjon 

Data og mobil med stordriftsfordeler

Når du har definert retningslinjene som skal ligge til grunn for innkjøp av data og mobil i din bedrift, er det viktig å bestemme hvilke kanaler det skal kjøpes fra. Her er det viktig å tenke på at leverandøren kan levere utstyr i henhold til kravspesifikasjonen, samtidig som prisene ikke overstiger budsjettkostnadene.

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du stordriftsfordeler hos anerkjente leverandører. Du velger selv hvilke avtaler du ønsker å benytte uten å forplikte deg til et volum. Du får den samme prisen uavhengig av om din bedrift kjøper én eller ti datamaskiner. 

Hvor mye kan din bedrift spare? Få en gratis og uforpliktende innkjøpsanalyse.

Data og mobil

Leverandører med høy kompetanse

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan din bedrift kjøpe datamaskiner, tilbehør, konsulent- og skytjenester, mobilabonnement, samt alt innen print- og utskriftstjenester. Vi hjelper deg med å få på plass riktig utstyr til bedriften, samtidig som kostnadene reduseres.
 
Din bedrift får tilgang til avtaler med anerkjente leverandører innen data og mobil. Dere velger selv hvilke dere ønsker å benytte og for hvor mye. Leverandørene har høy faglig kompetanse og tilbyr produkter og løsninger som sikrer en smartere arbeidshverdag for din bedrift.

Atea

Atea er en av landets ledende aktører på leveranser og tjenester innen IT-markedet. Atea tilbyr produkter innen alt fra datamaskiner og mobiltelefoner, til skrivere og skannere, servere, lyd og bilde. Som medlem av Visma Innkjøpssamarbeid får din bedrift tilgang til unike priser i Atea eShop, Visma BID-priser og tilbud på konsulenttjenester. 

Visolit

Visolit

Visolit er en totalleverandør av IT. Visolit kan anbefale og levere alt fra ferdig tankede PC-er og klienter, programvare, trådløst nettverk og møteromsløsninger. Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får bedriften tilgang til konsulenttjenester, innen alt fra møteromsløsninger til nettverksanalyse, og egen spesiallaget nettbutikk med unike priser og Visma BID-priser. 

Canon leverandør av IT

Canon

Canon tilbyr et bredt utvalg av print- og dokumentløsninger til både små og store bedrifter. Med ett av markedets bredeste tilbud, kan de tilby produkter innen foto, video, skrivere, skannere og multifunksjonsprodukter. Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får bedriften tilgang til avtalepriser, samt bistand av Canon til å finne riktig kombinasjon av produkter og løsninger.

Telia

Telia er Nordens største leverandør av mobiltjenester og tilbyr bedriftsabonnement og sentralbordløsninger. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid får din bedrift tilgang til fleksible abonnement, som kan tilpasses etter datamengde og tilleggstjenester. Alle kommuner i Norge har 4G med Telia. 

Atea Mobil

Atea Mobil ble i 2017 en utfordrer på mobilmarkedet. Selskapet er eid av Atea, som er en av Norges største leverandører av mobile tjenester. Gjennom Visma Innkjøpssamarbeid tilbyr Atea Mobil mobilabonnement med lave priser, fleksible datapakker og ingen bindingstid. I tillegg tilbyr Atea Mobil mobilt bredbånd og sentralbordløsning. 

"Vi har til nå hatt en besparelse på 10 - 15 %  sammenlignet med vår tidligere situasjon. Vi har selv kompetansen på IT, og da er det veldig enkelt å velge de produktene med best pris."

Finn ut hvor mye din bedrift kan spare

Våre kunder sparer i snitt 10 - 25 % på å benytte våre avtaler innen data og mobil. Ønsker du å vite hvor mye din bedrift kan spare på innkjøp innen data og tele? Kontakt oss for en uforpliktende og gratis analyse. 

Få en gratis analyse

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.