Last ned gratis intervjuguide

Intervjuguide

Hvilke spørsmål bør man stille kandidatene under et jobbintervju? I denne intervjuguiden får du de 15 mest sentrale spørsmålene du kan stille i en ansettelsesprosess, som vil hjelpe deg med å ansette rette kandidater nå og i fremtiden.

 

Få intervjuguide tilsendt gratis på epost:

Intervjuguide: 15 spørsmål du må stille for å finne den rette kandidaten

På vegne av oss i Visma Innkjøpssamarbeid har rekrutterings- og bemanningsbyrået BackUp utarbeidet denne intervjuguiden for at du skal få de 15 viktigste spørsmålene du kan stille i et jobbintervju. Her vil du også få råd om hvordan du best mulig kan behandle en ansettelsesprosess i din bedrift.

Denne guiden vil gjøre deg trygg på at du får svar på alt du trenger å vite i intervjuet, slik det blir enklere å skille kandidatene fra hverandre for å ansette riktig person.

Tids- og pengebesparende

Å ansette riktig kandidat er en tidkrevende og vanskelig prosess, og det kan være spesielt utfordrende å skille kandidatene fra hverandre. Dessuten kan det være dyrt om man velger feil kandidat.

Visste du at en feilansettelse kan koste over 500.000 kroner?

For å spare deg tid og penger har BackUp på vegne av oss i Visma Innkjøpssamarbeid utarbeidet denne intervjuguiden som gjør deg klar til den neste ansettelsesprosessen din.

Hva får du svar på?

I denne intervjuguiden får du blant annet svar på hvilke 15 spørsmål du bør stille for å finne ut hvilken kandidat som er riktig for deg, hvordan et rekrutterings- og bemanningsbyrå utfører en ansettelsesprosess, og hvordan du burde behandle en kandidat under intervjuet.