Gratis webinar

Visma Flyktning og Voksenopplæring

Er du trygg på at dine medarbeidere har en felles forståelse av oppgavene de utfører i fellesskap? Har dere oversikt over hele verdikjeden i en arbeidsprosess? Samarbeider alle personene og avdelingene godt og smertefritt på en enkel måte? Utnytter dere fagsystemet som et optimalt støtteverktøy for saksgangen? Har du en følelse av at det er en del ”armer og bein”, men klarer ikke å identifisere noen konkrete problemstillinger?

Svaret på disse spørsmålene ligger i de konkrete rutinene, i den enkelte arbeidsprosessen. Sammen med en prosessveileder og fagkonsulent fra Visma får dere i en workshop kartlagt innholdet i de enkelte arbeidsprosessene på en enkel og oversiktlig måte. Samtidig får dere utarbeidet en felles forståelse for hele arbeidsprosessen og alle involverte får innsikt i hvilken rolle deres kollegaer har i prosessen. Ved å diskutere konkrete rutiner og prosesser, får dere også oppklart misforståelser og spenninger som finnes i organisasjonen. Resultatet er bedre samarbeid og mer effektiv arbeidsflyt.

Info

Tid: Kl 13:00
Hvor: Online
Pris: 0,-


Agenda

• Hva er prosessforbedring
• Forutsetninger
• Triggerpunkter
• Nytteverdi
• Hvordan dokumentere prosesser

Webinar er et miniseminar som sendes via nettet. Du får en link til møtet den dagen du skal delta og logger deg enkelt inn til miniseminaret sammen med andre deltakere. Alt du trenger er en åpen nett-tilgang.

Meld deg på

Fyll inn skjema for å registrere deg

Kommende webinar

Se flere gratis webinarer vi har som kan være av interesse for deg.

Se vår webinaroversikt