Ressursstyring

Effektiv bemanningsplanlegging og personalstyring med verktøy fra Visma

Visma Enterprise Ressursstyring er en komplett løsning for bemanningsplanlegging og personalstyring. Løsningen har funksjonaliteten din virksomhet trenger for korrekt håndtering av arbeidstid og lønn. I tillegg er løsningen er tett integrert med Vismas Enterprise Suiten, noe som gir gode synergier mellom løsningene.

Med denne løsningen kan du skreddersy arbeidsplaner og turnus for din virksomhet. Arbeidsplanene sjekkes mot identifiserte behov registrert i bemanningsplaner, lovlighet i forhold til interne regler og eksterne lover, samt regler og økonomi gjennom kostnadssimulering.

Visma Enterprise Ressursstyring er best egnet for virksomheter med behov for enklere planlegging av arbeidstid og oppfølging av ansatte.

Les mer Visma Enterprise Ressursstyring

 

Vi har flere løsninger for ressursstyring. Sjekk dem ut her:

Visma Gat Ressursstyring

For større virksomheter med komplekse behov for planlegging av arbeidstid og oppfølging av ansatte.


Les mer her

Visma Flyt Ressursstyring

Tidligere minVakt
For mindre virksomheter med behov for skybasert løsning og rask og effektiv igangsetting.

Les mer her

Funksjonalitet i Visma Enterprise Ressursstyring

Ressursstyring Web

Med Visma Enterprise Ressursstyring får dine medarbeidere tilgang til egen webside for oversikt og oppdatering av arbeidsplanen. Her kan du registrere timer og egenmeldinger. I tillegg har du full oversikt over timer, avspasering, ferie og fravær. Her kan ansatte også sette egen tilgjengelighetsstatus og søke på ledige vakter.

Integrasjonen mot Enterprise Suiten gjør det også mulig med en felles pålogging. Data gjeldende hele arbeidsforholdet er da tilgjengelig i et grensesnitt.

Er du bruker av og trenger link til pålogging?
Det er din arbeidsgiver som styrer tilgang til portalen. Ta derfor kontakt med systemforvalter i din kommune eller virksomhet dersom du trenger informasjon om pålogging.

Visma Ressurs app

Visma Ressurs app gjør det enklere og mer effektivt for deg å kommunisere med dine ansatte. Du når lettere ut til alle ansatte og kan derfor raskere få dekket ledige vakter. Det blir også raskere å få en ryddig og komplett oversikt.

For ansatte vil appen gi rask tilgang til informasjon om egen arbeidstid. Ansatte kan sette sin egen tilgjengelighetsstatus og enkelt søke på ledige vakter via mobilen. Ansatte vil til enhver tid ha oversikt over egne vakter, også hvilken avdeling vakten er på.

Digital vaktbok

Når dagen forandrer seg underveis, er det viktig at hele avdelingen er informert om endringene. Med Digital vaktbok på nettbrett eller annen touch teknologi, har alle full oversikt over hvem som har vært, er eller kommer på jobb. Vaktboken kan også konfigueres slik at avdelinger med nært samarbeid, har tilgang til hverandres vaktbøker.

Vaktboken er en lett tilgjengelig arbeidsplan hvor også fravær og ekstraarbeid registreres. Her kan du se og registrere vakter som skal dekkes opp med vikar. Ansatte som ønsker ekstravakter legger seg til i en egen «kandidatliste» og løsningen vil vise hvem som er tilgjengelig det aktuelle tidspunktet. Du vil også kunne se om vikaren utløser overtidsbetaling.

Rådgivning

Få maks ut av Visma Enterprise Ressursstyring med skreddersydde tjenester.

Våre fagkonsulenter er dine rådgivere

Våre fagkonsulenter har høy kompetanse innenfor planlegging av arbeidstid og turnus, og kan hjelpe deg med alle faser av implementering, oppgradering og tilpasning av våre løsninger. Med oss på laget er du sikret god leveranse og optimal utnyttelse av systemet.

Se våre kurs her
Se våre våre konsulenttjenester her

Faglig påfyll når du trenger det

Visma Community er vår møteplass på nett for brukere av våre løsninger. Her kan du ta del i kunnskapsdeling og holde deg oppdatert på fag, produkt, system og bransje.

Les mer om Visma Community her

Kom i gang

Vis meg løsningen

Vi gir deg gjerne en gratis og uforpliktende demonstrasjon av løsningen.

Ta kontakt

Ta kontakt med salg

Vurderer du løsningen og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Har du spørsmål?

Support

Gå til Community

Er du allerede bruker og har behov for brukerstøtte? Ta kontakt med din lokale systemforvalter.

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt

Vi er klar for GDPR! Våre løsninger er tilpasset de nye lovpålagte personvernsreglene.
Se hvordan vi har gjort det her

Våre systemer sikrer god ressursplanlegging

Sjekk ut mulighetene her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.