PP-tjenesten har en ny og moderne løsning

PP-tjenesten (pedagogisk psykologisk tjeneste) har gjennom mer enn 20 år hatt en løsning for den kommunale- og fylkeskommunale, levert av Visma. Denne er fortsatt blant de ledende innen fagfeltet. Som et ledd i deres modernisering av fagsystemene kan dere nå tå i bruk den nye 'Visma Flyt PPT'.

Oppvekst som satsningsområde

Trenger du et samhandlingsverktøy innen PP-tjenesten, som gir sikker kommunikasjon med foreldre/foresatte og samarbeidspartnere? Vi kan tilby deg moderne løsninger for barnehager, grunnskoler, videregående skoler, barnevernet, samt en rekke løsninger for å understøtte arbeid med barn og unge som har utfordringer av ulike slag. Denne bredden gir betydelige fordeler med tanke på samhandling og arbeid på tvers av avdelinger og etater. Oppvekst er Visma Enterprise sitt største satsningsområde.

Kartleggingsverktøy er nå tilgjengelig

Nå får du kartlegging direkte i Visma Flyt PPT. Vi har gjort tilgjengelig kartleggingsverktøy for psykometriske tester, helseskjema, livskvalitetsmål, PREM og PROM, etc. Les mer »

Sikker informasjonsdeling i PP-tjenesten

Visma Flyt PPT er en banebrytende innovativ løsning som dekker alle behov for moderne administrasjon av PP-tjenesten. Løsningen bidrar til forenkling og effektivisering av saksbehandling og administrasjon av tjenesten.

Som bruker av løsningen får du en betydelig enklere hverdag, hvor du på en sikker måte kan nå fagsystemet uavhengig av tid og sted.

Løsningen inneholder, blant annet, en ny funksjon for sikker informasjonsdeling. Dette gir PP-tjenesten helt nye muligheter for nettbasert, sikker kommunikasjon med foreldre/foresatte og samarbeidspartnere, samtidig som alt loggføres i journalen.

Visma Flyt PPT er en skybasert løsning som kan benyttes på både PCer og på mobile enheter.

Vi kommer samtidig med en skreddersydd arbeidsflyt for arbeid med sakkyndige utredninger fagløsningen.

Hva er nytt?

Visma Flyt PPT innehar en rekke nyheter som både er i tråd med utviklingen i lovverket og utnytter de muligheter som ligger i moderne teknologi. Slik at dere kan jobbe så effektivt som mulig, har vi gjennomført en rekke arbeidsmøter med våre kunder for å avdekke hva som er viktig å ha med i den nye løsningen. Standard funksjonalitet for saksbehandling vil dere kjenne igjen, men i et betydelig mer moderne grensesnitt. 

Hør hva Stian Svendsen har og fortelle om Visma Flyt PPT nyhetene i videoen under.

Fordeler med Visma Flyt PPT

Hvordan komme i gang?

nettsky ikon

Det vil være svært enkelt å komme i gang ettersom løsningen i sin helhet driftes av Visma som en ren skytjeneste. Dette betyr at det ikke er behov for noen lokale installasjoner. Løsningen er tilgjengelig via enheter som har en nettleser (PCer, smarttelefon, nettbrett, etc.). Dette betyr at du har tilgang til løsningen uavhengig av sted. Visma Flyt PPT erstatter eksisterende løsning.

Ta kontakt med oss for å komme i gang »

Kontakt oss

Ta kontakt salg ikon

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online: Gå til Community »