Gratis webinar

Visma Innbyggerinnsyn

Innbyggere forventer idag å bli betjent av kommunen gjennom digitale kanaler. Vi ønsker å tilrettelegge for en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og utvider stadig vårt tilbud av gode løsninger for dette. Innenfor Økonomi er Innbyggerinnsyn den siste i rekken.

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise. I løpet av 20 minutter vil jeg vise deg hvordan denne løsningen fungerer for innbyggeren. Jeg vil også si litt om hvordan man raskt kan komme igang med å ta i bruk løsningen. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Vi holder to gratis webinar på dette temaet. Velg datoen som passer deg i listen under. Tidspunkt for webinaret er kl 10:30.

La deg inspirere av vår ekspert. Meld deg på webinar i dag!

   

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Innbyggerinnsyn webinarhost Joachim Ajer

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise. Jeg har lang erfaring med innkjøp og logistikk både for privat og offentlig virksomhet. I tillegg har jeg erfaring fra kommunal forvaltning som økonomikonsulent i to kommuner, hvor jeg arbeidet hhv i oppvekstsektoren og i rådmannens stab.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål