Gratis webinar

Visma Innbyggerinnsyn

Innbyggere forventer idag å bli betjent av kommunen gjennom digitale kanaler. Vi ønsker å tilrettelegge for en enklere og mer effektiv arbeidshverdag og utvider stadig vårt tilbud av gode løsninger for dette. Innenfor Økonomi er Innbyggerinnsyn den siste i rekken.

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise. I løpet av 20 minutter vil jeg vise deg hvordan denne løsningen fungerer for innbyggeren. Jeg vil også si litt om hvordan man raskt kan komme igang med å ta i bruk løsningen. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Vi holder to gratis webinar på dette temaet. Velg datoen som passer deg i listen under. Tidspunkt for webinaret er kl 10:30.

La deg inspirere av vår ekspert. Meld deg på webinar i dag!

   

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst. 

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Innbyggerinnsyn webinarhost Joachim Ajer

Solveig Ødegård Wiklund er løsningsansvarlig for Visma Enterprise. Jeg har lang erfaring med innkjøp og logistikk både for privat og offentlig virksomhet. I tillegg har jeg erfaring fra kommunal forvaltning som økonomikonsulent i to kommuner, hvor jeg arbeidet hhv i oppvekstsektoren og i rådmannens stab.

Har du spørsmål om våre webinar?
Klikk her for ofte stilte spørsmål

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.