Gratis webinar

Visma Enterprise Forhandling

Visma Enterprise Forhandling har mange fordeler som alle organisasjoner vil ha nytte av. Løsningen gir tillitsvalgte, forhandlingsutvalget, ansatte og ledere mulighet til elektronisk behandling av tilbud og krav. I tillegg vil lønn kunne lese inn resultatet fra forhandlingene i HRM med automatisk etterbetaling og utsendelse av brev til ansatte.

Gunn Arnstad er seniorkonsulent på HRM og har god innsikt i hva bruken av Forhandlingsmodulen kan bety for din organisasjon. I løpet av 30 min vil hun gi deg gode tips og triks på hvordan du enkelt kommer i gang med løsningen. I tillegg vil hun gå igjennom fordelene og gevinstene ved å ta i bruk modulen. Det er også satt av tid til at du kan stille spørsmål.

Webinaret holdes fredag 28. april kl 10:30

Bli inspirert. Delta på webinar i dag!

Vi trenger ditt samtykke.

Gunn Arnstad er seniorkonsulent for Visma Unique Enterprise HRM, og har i Visma 8 års erfaring fra opplæring, rådgivning og bistand ved implementering av ulike HRM moduler knyttet til lønn/Personal/HR-rettet funksjonalitet. Fra tidligere har hun praktisk erfaring fra arbeid i både lønns- og personalavdeling i Stjørdal kommune.

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.