Prosessgjennomgang 

Økonomi

Etablering av ny økonomimodell og prosesser for digital bilagsbehandling

Kontakt meg

En viktig del av jobben med å bli en ny kommune handler om å etablere gode arbeidsprosesser. Dette er nøkkelen til økt digitalisering og det handler ofte om å utnytte løsninger du allerede har på en bedre måte.

For deg som jobber innenfor økonomiområdet handler det først og fremst om å etablere en ny økonomimodell og etablere prosesser for digital bilagsbehandling.

 

Hva er prosessgjennomgang?

I en prosessgjennomgang gjennomfører vår konsulent og dere en arbeidsøkt der vi sammen etablerer arbeidsprosesser for deres nye kommune knyttet til våre løsninger. Kombinasjonen av deres innspill og ønsker, og vår erfaring og beste praksis gjør dette til en verdifull dag som gir dere som ny kommune en optimal start på sammenslåingen.

Hvorfor investere i ny økonomimodell?

  • Økonomimodellen er grunnmuren i den nye kommunen
  • En robust og gjennomtenkt kontoplan, reskontro og bilagstyper gjør etterfølgende arbeid enklere

Hvorfor investere i heldigital hovedbok?

  • Innhent data mer effektivt
  • Enkelt tilgjengelig for revisjon og rapportering
  • Bilagsserier gjør det enkelt å identifisere opphav for spesialistene
  • Ryddigere kontorlokaler

Hvem bør delta?

Alle kommunene må delta med økonomisjef, regnskapssjef eller lignende denne dagen. Dersom systemansvarlig er en annen person vil det være fornuftig at hun/han også er med.

 

Ta kontakt

Har du spørsmål om tjenesten? Eller ønsker du pristilbud? Fyll inn skjema under og vi tar kontakt med deg i løpet av kort tid.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.

Vi tilbyr en rekke tjenester innenfor Visma Enterprise Økonomi

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.