Visma Flyt SamPro

Samarbeids- og koordineringsverktøy
Få et uforpliktende demo

Visma Flyt SamPro er vårt nettbaserte samarbeids- og koordineringsverktøy for plantyper. Løsningen setter brukeren i fokus og blir i praksis en viktig del av opplegget i en behandling eller rekonvalesens.

Visma Flyt SamPro har vært i drift siden 2005 og er i dag benyttet i over 100 kommuner med om lag 1.3 million innbyggere. Løsningen tilbyr et elektronisk "møtested" på tvers av fag og nivå.

Visma Flyt SamPro på 1-2-3

Med Visma Flyt SamPro får du:

  • Enklere samarbeid på tvers av etater og nivåer
  • Bedre oversikt og ressursutnyttelse i kommunen
  • Brukere og pårørende settes i sentrum og blir mer delaktige i sitt eget behandlingsopplegg
  • Sensitive personopplysninger håndteres på en trygg og forskriftsmessig måte

 

icons demo screenBestill uforpliktende demo

Vi demonstrere gjerne Visma Flyt SamPro for deg, direkte via Internett. Ved hjelp av skjermbilder av programmet demonstrerer vi hvordan programmet fungerer i praksis, og du er selvfølgelig velkommen til å stille spørsmål i løpet av demonstrasjonen.

Dette er et gratis tilbud, krever ingen spesielle forkunnskaper og er selvsagt helt uforpliktende.

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg for å avtale et tidspunkt som passer.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 

Kundereferanse: Skaun kommune

Skaun kommune har tatt i bruk Visma Flyt SamPro for å få en sikker plattform til lagring av sensitiv persondata, samt bedre kommunikasjonen mellom ansvarsgruppens medlemmer.

 

BTI i Tromsø kommuneBedre tverrfaglig Innsats (BTI) i Tromsø kommune

Gjennom Bedre Tverrfaglig Innsats (BTI) sikrer Tromsø kommune at de jobber i ett felles system. Formålet er å sikre tidlig hjelp for barn og unge.

Tromsø kommune har arbeidet i over to år med å innføre BTI i kommunen og har mange spennende erfaringer som de nå deler med andre kommuner. Visma har gleden av å samarbeide med Tromsø kommune, og har utviklet flere nye plantyper for å understøtte det tverrfaglige samarbeidet. Et eksempel er Stafettloggen.

Les mer om prosjektet her

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder.