Visma EasyCruit

Rekrutteringsverktøy

Ta kontakt for godt tilbud

Rekruttering, gjort enkelt!

Visma EasyCruit er et nettbasert rekrutteringsverktøy laget for å rekruttere nye ansatte, med hensyn til kompetanse, erfaring og profil, gjennom en fleksibel og strømlinjeformet rekrutteringsprosess.
Skybasert
Brukervennlig
Support på mange språk
Solid malverk
Integrert

Gå mobilt med Visma EasyCruit

Det er nå enkelt å få hele søknadsprosessen mobiltilpasset.
Se video (1:09 min) og lær mer.

Våre verdier

Utarbeide

Utform stillingsannonsen med enkle maler som følger virksomhetens retningslinjer, se annonsen før du publiserer og send til godkjenning om ønskelig.

Selektere

Publiser i ulike medier og nettverk og følg med på effekten av de ulike kanalene.

Evaluere

Få en komplett oversikt over kandidatene, ferdig rangert, og få prioriterte lister i henhold til forhåndsdefinerte kriterier, massehåndter besvarelser til ulike grupper, etc.

Ansett kandidat

Jobben er gjort!

Hvorfor Visma EasyCruit

Enkelt å bruke. Du er i gang på kort tid med lave implementeringskostnader. Visma EasyCruits intuitive systemdesign gir minimalt opplæringsbehov.

Sparer tid og reduserer kostnadene. Smidig rekruttering som forkorter ansettelsesprosessen gjennom forenklet arbeidsflyt, jobbmaler, automatisk e-post respons og massebehandling av kandidater.

Utnytt din merkevare i alle interaksjoner med kandidater - integrerte nettside, sosiale medier og jobbportaler. Vårt rekrutteringsverktøy gjør det mulig å bygge en talentbase for å fylle nåværende og fremtidige stillinger. Dette reduserer tid og sparer kostnader.

Velg de beste kandidatene raskere. Vårt rekrutteringsverktøy rangerer kandidatene etter skreddersydde spørsmål og scoring, inkludert tredje parts test leverandører.

Trygghet. Dine kandidater og ansattes date er i trygge hender med brukertilgangskontroll, og programvare som yter sikkerhetskontroller og prosesser i verdensklasse.

DELTA PÅ GRATIS WEBINAR

God brukeropplevelse

Brukeropplevelse betyr alt for søkeren! Bygg en mobilbasert plattform for å nå de beste talentene
rekrutteringssløsning

Kunder

Kontakt meg

Ja takk! Jeg vil gjerne motta et uforpliktende tilbud

Webmoduler

Vårt lønns- og personalsystem har mange nyttige webmoduler. Få oversikten her.