REKRUTTERING, GJORT ENKELT!

Visma EasyCruit

Sliter du med å få tak i de rette folkene?

Visma EasyCruit er et nettbasert rekrutteringsverktøy laget for å rekruttere nye ansatte, med hensyn til kompetanse, erfaring og profil, gjennom en fleksibel og strømlinjeformet rekrutteringsprosess.

Ta kontakt for tilbud
VISMA EASYCRUIT

Rekrutteringsvektøy

Sentralt oppsett - distribuert rekruttering
Visma EasyCruit settes opp sentralt hos personalavdelingen med malverk og profilstøtte. Løsningen rangerer automatisk kandidatene og gir prioriterte lister i henhold til forhåndsdefinerte kriterier. Løsningen har integrasjon mot ulike tester, som gjør det mulig å rangere og velge ut riktige kandidater. Dette sørger for en distribuert gjennomføring av rekrutteringsprosessen der ledere får brukt tiden sin på det viktigste, nemlig å intervjue, teste og velge de beste kandidatene for stillingen.

Dere kan publisere og dele stillinger på sosiale medier og andre nettverk for å optimalisere og nå de beste kandidatene.

Visma EasyCruit er en velutprøvd løsning, som gjør det mulig å rekruttere på tvers av land, virksomheter, avdelinger, språk og ulike bransjer.

Alt dette med en unik brukeropplevelse.

Skybasert

Brukervennlig

Support på mange språk

Solid malverk

Integrert

En moderne og fremtidsrettet løsning for rekruttering
Visma EasyCruit gir organisasjonen din en online tilstedeværelse for rekruttering. Løsningen blir konfigurert og tilpasset for å tilfredsstille dine spesifikke krav og ønsker. Bak den gode opplevelsen for kandidater som EasyCruit gir, er et sofistikert styringssystem for rekrutteringen. Med dette kan du automatisere og styre mange aspekter ved rekrutteringsprosessen din, sikre bedre resultater, forbedret rekrutteringsproduktivitet og positive opplevelser for kandidatene og rekruttererne.

Funksjonalitet som gis ved Visma EasyCruit inkluderer publisering av annonser, søkerbehandling og en bedriftsintern CV-database. Løsningen leveres som en Software as a Service (SaaS). Dette betyr at det ikke er noen programvare eller maskinvare som må kjøpes, og ingen teknologi som må styres. Visma opptrer som vert og styrer EasyCruit-løsningen i et toppmoderne datasenter for å gi den ytelsen, sikkerheten og tilgjengeligheten som din rekrutteringsløsning trenger.

DELTA PÅ GRATIS WEBINAR

Meld deg på idag

Rekruttering, gjort enkelt!

Utviklet med brukerne i tankene, knytter dette enkle men kraftfulle verktøyet den som rekrutterer med potensielle talenter. Ved å automatisere rekrutterings prosessen kan ledere være trygge på at de som rekrutterer følger de korrekte retningslinjer og den branding som gjelder for selskapet.


UTARBEIDE
Utform stillingsannonsen med enkle maler som følger virksomhetens retningslinjer, se annonsen før du publiserer og send til godkjenning om ønskelig.

 


PUBLISER
Publiser i ulike medier og nettverk og følg med på effekten av de ulike kanalene.


EVALUER
Få en komplett oversikt over kandidatene, ferdig rangert, og få prioriterte lister i henhold til forhåndsdefinerte kriterier, massehåndter besvarelser til ulike grupper, etc.

 


ANSETT KANDIDAT
Jobben er gjort!

God brukeropplevelse

Brukeropplevelse betyr alt for søkeren! Bygg en mobilbasert plattform for å nå de beste talentene
rekrutteringssløsning

Kunder

Kontakt meg

Ja takk! Jeg vil gjerne motta et uforpliktende tilbud