Økonomistyring

Visma Enterprise Mobil Fakturabehandling

Nå kan du godkjenne fakturaer på smarttelefoner og nettbrett! 

Nye mobile enheter er i ferd med å forandre fritiden og arbeidslivet. Vi leser nettaviser, sjekker e-post og oppdaterer Facebook på farten, og timelistene fylles ut alle andre steder enn på kontoret. Så hvorfor skulle ikke lederne i din virksomhet kunne godkjenne fakturaer på vei inn i et møte? Se video for mer informasjon.

 
 

5 gode grunner til å velge Mobil Fakturabehandling

  • Enklere hverdag for lederne i moderne virksomheter
  • Kort saksbehandling og reduserte kostnader
  • God brukeropplevelse, enkel i bruk
  • Sikkert, trygt og i tråd med Datatilsynets anbefalinger
  • Webbasert løsning med sentral administrasjon og enkelt vedlikehold

Et viktig bidrag til en mer effektiv arbeidshverdag

Administrative oppgaver blir ikke alltid prioritert. Det kan koste virksomheten dyrt. Fakturaer som blir liggende koster renter. Og så må regnskap bruke tid på oppfølging av attestanter som ikke har tid eller glemmer sin del av godkjenningsprosedyren.

Moderne virksomheter som spiller på lag med den teknologiske utviklingen vet at effektivitet handler mye om å gjøre de administrative oppgavene enklere. Gi lederne en mulighet til å godkjenne fakturaer når de ikke sitter foran PC-en. Enklere hverdag for brukerne, mer lønnsomt for virksomheten.

Slik godkjenner du fakturaer på mobil eller nettbrett
Start webapplikasjonen på din smarttelefon eller nettbrett og gjør følgende:

Mobil fakturabehandling - Visma EnterprisepilMobil fakturabehandling - Visma EnterprisepilMobil fakturabehandling - Visma EnterprisepilMobil fakturabehandling - Visma Enterprise

Ønsker du mer informasjon om mobil plattform? Last ned PDF her (602 kB)

Ønsker du å komme i gang med Mobil Fakturabehandling? Kontakt oss i dag!

Visma Community er vårt nettsamfunn for kunder. Her informeres, diskuteres og deles praktiske tips om programvare og fag. Er du kunde? Bli med i Visma Community i dag!