Løsning for effektiv administrasjon av kulturskolen

Visma Oppvekst Kulturskolen

Et lettlært program - som gir deg god oversikt og frigjør din tid!

Over 250 kommuner har til nå tatt i bruk Visma Oppvekst Kulturskole, som er en løsning for effektiv administrasjon av kulturskolen.

Løsningen leveres med alle nødvendige moduler for å administrere kulturskolen som elever, disipliner, personalet, instrumenter, skoler/barnehager, skolekorps og timeplaner.

Hvorfor velge Visma Oppvekst Kulturskole

ikon

De fleste som driver kulturskole må både undervise og administrere, og et godt dataprogram som krymper administrasjonstiden er gull verd. Tid og penger blir spart ved bruk av Visma Oppvekst Kulturskole.

ikon søk

Beskjeder, lister, søknader, GSI-rapportering, lønn og fakturering; alt blir mye enklere enn før. Websøknadsmodulen sparer kulturskolen for arbeid. Søkeren legger opplysningene inn i programmet, dermed kan timene som før gikk med til manuell registrering, brukes til andre arbeidsoppgaver.

ikon gruppe mennesker

Mye tid har tidligere gått med til telefonering når undervisning måtte avlyses. Med beskjedsenteret blir melding sendt med ett tastetrykk til så mange mottakere man ønsker, og returmeldinger blir logget i systemet.

ikon kompass

Instrumenter, rom, elever og lærere – Visma Oppvekst Kulturskole holder rede på alt sammen for deg. Ubegrenset brukerstøtte og oppdatering til ny funksjonalitet er inkludert i bruksretten.

Funksjonalitet i Visma Oppvekst Kulturskole

Visma Oppvekst Kulturskole effektiviserer administrasjonen av norske kulturskoler. Løsningen er enkel å bruke og ivaretar alle behov for effektiv administrasjon av kulturskolen:

  • Avlys eller flytt undervisning med sms/e-post til mottakergrupper
  • Gode veivisere hjelper deg å kvalitetssikre kompliserte fakturakjøringer
  • Integrert overføring av elevpengekrav til alle fakturasystemer
  • Ressursoversikt og lønnsbudsjettverktøy
  • Automatisk uttrekk av data til GSI-rapportering
  • Full tilgang til elevhistorikk – fint til attester
  • Skreddersøm av egne rapportmaler, samt en rekke standardmaler
  • Integrert timeplan med full ressursoversikt og frammøtelister
  • Websøknad; søkeren sørger selv for at korrekte data legges inn i programmet

Kundereferanse

Våre løsninger dekker alle behov en moderne offentlig virksomhet møter. Derfor har vi også fornøyde kunder.

Ser ingen annen løsning

ikon_anførselstegnVi har brukt Visma Oppvekst Kulturskole siden programmet ble lansert, er godt fornøyd, og ser egentlig ingen alternativer.

Ole Andreas Meen 
Rektor ved Skien kommunale kulturskole

Les erfaringene fra Skien kommune. Last ned PDF her (1 MB)

Har du spørsmål?

Fyll inn skjema så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger som beskrevet her og vil at Visma sender meg relevant informasjon på e-post basert på mine interesseområder. 
Community ikon

Visma Community er vårt nettsamfunn for kunder. Her informeres, diskuteres og deles praktiske tips om programvare og fag. Er du kunde? Bli med i Visma Community i dag!