Fakturadistribusjon

Effektiv og automatisert faktureringsprosess med Visma Enterprise

Ønsker du å øke volumet på digitale faktura i din virksomhet? Med Visma Enterprise Fakturadistribusjon kan du tilrettelegge for en effektiv og automatisert faktureringsprosess. Hver faktura som sendes ut vil bidra til å øke graden av digitalisering i din virksomhet.

Se hvor enkelt det er å sende og motta faktura

Hva kan din virksomhet spare ved å ta i bruk Visma Fakturadsitribusjon?

Test kalkulatoren

Fordelene med ny fakturadistribusjon

La systemet gjøre jobben

Vi har samlet alle kanaler for fakturadistribusjon i én løsning. Ved et tastetrykk er fakturaen ute!  Hver gang du fakturerer sjekker løsningen om det er nye kunder å aktivere på eFaktura (Ja, takk til alle), Vipps (Vipps Faktura) eller digital postkasse.

Tilby det kunden forventer

Vår nye løsning tilbyr multikanal fakturadistribusjon i tråd med det kunden selv ønsker. Systemet sjekker automatisk om kunder benytter seg av kanaler som avtalegiro, eFaktura eller Vipps. Systemet vil alltid finne den beste og mest digitale løsningen basert på kundens preferanser.


Få bedre kontroll

Utsendelser kan enkelt overvåkes, og du kan se hvor hver enkelt faktura er i prosessen. I tilfelle det oppstår et avvik vil systemet automatisk varsle deg med detaljer om fakturaen og avviket. Du får full oversikt over hvordan dine faktura fordeler seg i digitale og andre kanaler.


Kutt kostnader

Du betaler kun for antall fakturaer som sendes. Du trenger ikke lengre bruke penger på frimerker, adressemerker og konvolutter. I tillegg vil tid og penger brukt på punching av fakturaer høre til fortiden. Med elektronisk faktura får du bedre kontroll på dine kostnader.

Kontakt oss

OBS! Gjelder det en support sak? Ta kontakt her

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.