Rekrutteringsprosessen

Visma EasyCruit forenkler rekrutteringsprosessen

Kvalitet i rekrutteringsprosessen blir stadig viktigere. Gode verktøy og metoder er derfor helt avgjørende for å sikre en profesjonell prosess for alle parter.  Med Visma EasyCruit får du en løsning som støtter deg fra start til mål. Du får god oversikt over hele prosessen, og trenger ikke å bekymre deg for at noe skal bli glemt. 

Visma EasyCruit har funksjonene du trenger for å optimalisere rekrutteringsprosessen

Velg den rette kandidaten

Visma EasyCruit gjør det enkelt å sortere kandidater basert på hvor de befinner seg i rekrutteringsprosessen. Ved hjelp av scoring og rangering kan du finne de mest interessante søkerne, og du kan bygge en intern CV-database og enkelt fylle nåværende og fremtidige stillinger.

 

Kvalitetssikre kandidatene med integrerte testverktøy

Testintegrasjonene sender testen fra Visma EasyCruit til kandidaten, kandidaten gjennomfører testen hos leverandøren, og resultatet sendes tilbake til Visma EasyCruit. Et digitalt rekrutteringsverktøy bidrar til effektivisering av rekrutteringsarbeidet og sikrer en god kandidatopplevelse.

Har din bedrift en god prosess for rekruttering på plass?

Ta testen og finn ut hvor god din virksomhet er på rekruttering. Vi gir deg også gode tips for hvordan din virksomhet kan redusere farene for feilansettelse.

Vi trenger ditt samtykke.

Vil du vite mer om Visma EasyCruit?

 

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.