Enkel oppfølging av ressursbruk, nøkkeltall og trender

Visma Enterprise BI

Få gratis demovisning og se hvordan

Ønsker du å sikre at din kommune løser sine oppgaver og når sine mål mest mulig effektivt? Med Visma Enterprise BI er det lett for kommunens ledere å følge opp ressursbruk og alltid være oppdatert.

Løsningen presenterer nøkkeltall og trender innenfor HR, økonomi og innkjøp på en lettfattelig måte som passer for alle typer av ledere, uansett fagbakgrunn. Dere finner lettere fram til riktige tiltak og iverksette dem raskt, noe som sikrer både kvaliteten og kontrollen på tjenesteproduksjonen.

Ønsker du at ledergruppen i din kommune skal få en bedre forståelse av løsningen og hva den kan bidra med? Da kan du nå bestille en privat visning med oss. Vi kommer gjerne på besøk eller tar demo over linje. Alt etter hva som passer dere best.

Ja takk! Jeg vil gjerne bestille demo

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.