Sesjon torsdag

Drift

Kl 10:15 – 11:00 Produkttimen

Økonomi og Innkjøp

v/Line Paulsen, Visma

Kl 11:00 – 11:15 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 11:15 – 12:00 Gevinster ved å gå mobilt

Mobilitet kan best forstås som en driver og en kraft som endrer hverdagen vår. Det byr på spennende muligheter, men utfordrer også etablerte arbeidsprosesser og tankesett. Hvordan skal du være med å realisere gevinstene?

v/ Stian Svendsen og Petter Hoxmark, Visma 

KL 12:00 – 13:00 LUNSJ

Kl 13:00 – 13:45 Citrix NetScaler for publisering av web applikasjoner

Det er et økende behov for å publisere webmoduler og webservices i Visma Enterprise suiten på Internett. Du får høre hvordan dette trygt kan gjøres ved bruk av NetScaler.

v/Lars Petter Hosøy, Sicra AS 

Kl 13:45 – 14:00 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 14:00 – 14:45 Sikkerhet i fokus

Vi gir deg våre anbefalinger på hvordan øke sikkerheten i Visma Enterprise. Her belyser vi bl.a. tema som 2-faktor autentisering, kryptering av passord, rettigheter på filshare, krav til SSL sertifikat og Enterprise Brukeradministrasjon.

v/Stian Berg Lystad og Jon-Terje Buer, Visma

Kl 14:45 – 15:00 KAFFEPAUSE MED UTSILLERSVEIP

Kl 15:00 – 15:45 Faktorer som påvirker hastighet og responstid for Visma Enterprise

En av våre seniorkonsulenter tar deg med på en teknologisk reise for Visma Enterprise. På veien deler han sine erfaringer rundt hvilke faktorer som påvirker hastigheten på systemene, og gir deg gode tips for optimal ytelse.

v/Truls Andersen, Visma


Har du spørsmål?

Ta kontakt her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.