Community Live 2017

Priser og praktisk informasjon

La deg sjarmere av København

Vi inviterer til nordens koseligste hovedstad! Dette er byen som er full av kafeer, butikker og noen av Skandinavias beste restauranter. Kombinasjonen av smale brosteinsgater, parker og slott, banebrytende samtidsarkitektur og spennende attraksjoner gjør København til en perfekt blanding av gammelt og nytt. København ønsker velkommen til et utall av gågater, koselige torg og en avslappet atmosfære.
Få tipsene i storbyguiden

Konferanse & hotell

Konferansen vil foregå på Scandic Copenhagen.

De aller fleste vil kunne bo på konferansehotellet, men vi har også reservert rom på andre hoteller i gåavstand fra Scandic Copenhagen. For å være sikker på at du får ønsket hotell og at du kan velge samme hotell som dine kolleger, anbefaler vi deg å være tidlig ute med påmeldingen. Informasjon og priser på hotellovernatting finner du i påmeldingen.

Transport

Vårt konferansehotell Scandic Copenhagen ligger i sentrum med kort avstand til alt - flyplass, tog, og båt. Informasjon om de ulike transportmulighetene til og fra hotellet fra flyplassen finner du her.

Taxier står alltid utenfor terminalen, og bruker ca 30 min fra flyplassen til hotellet (avhengig av tid på døgnet og trafikk). Vi setter opp busser til flyplassen etter avslutningstimen fredag. Dere velger i påmeldingen om dere ønsker å benytte dere av denne transporten, eller om dere ønsker å ta dere til flyplassen på egen hånd.

Priser

Vi tilbyr 4 ulike pakker:

Full pakke – Konferansedeltakelse fra onsdag 20. september t.o.m fredag 22. september. Inkludert seminaravgift, lunsj begge dager, Get-together onsdag og festaften torsdag.
kr. 7.795

Konferansedeltakelse fra torsdag 21. september t.o.m. fredag 22. september. Inkludert seminaravgift, lunsj begge dager og festaften torsdag. 
kr. 6.995

Konferansedeltakelse fra onsdag 20. september t.o.m. fredag 22. september. Inkludert seminaravgift og lunsj begge dager. 
Kr. 6.595

1 dag konferansedeltakelse inklusive lunsj.
Kr. 3.600

Samtlige oppgitte priser er eksklusive mva.

Betingelser

Avbestillinger og endringer på et så stort arrangement medfører mye ekstra arbeid for oss.
Vi ber deg derfor om at du leser disse reglene nøye:
  • Ved avbestilling før påmeldingsfristens utløp, 16. juni, belastes ingen avgift
  • Ved avbestilling mellom 16. juni og 1. september belastes 50 % av beløpene
  • Ved avbestilling etter 1. september gis ingen refusjon av deltakeravgift eller hotellpakke
  • Det er mulig å sende en stedfortreder. Dette må meldes inn på mail til elin.nilsen@visma.com
  • Avbestilling gjøres skriftlig til elin.nilsen@visma.com

Har du spørsmål?

Ta kontakt her

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.