Reisepolicy

Reisepolicy

En god reisepolicy kan være et viktig hjelpemiddel for å redusere bedriftens reisekostnader.

Gratis reisepolicy

Kryss av for om du bruker reisebyrå:

Hvorfor reisepolicy?

Reising i forbindelse med jobb er en nødvendighet i mange yrker og posisjoner. Dette medfører et ansvar for bedriften til å ha en bevisst tilnærming til hvordan de ansatte skal forholde seg når de booker reiser. En reisepolicy gjør dette enklere og billigere.

Enkle retningslinjer

For de fleste bedrifter kan det være smart å få implementert en reisepolicy som alle ansatte skal følge. Denne trenger ikke være komplisert og det holder ofte med harde/myke retningslinjer på en side.

Reduserte kostnader

Har din bedrift en reisepolicy de ansatte følger, vet du at de ansatte bruker bedriftens avtaler på fly, hotell, leiebil og taxi. På denne måten sørger du for å redusere unødvendige merutgifter, unngå intern misnøye/forskjeller samt forenkle rutiner. 

Gratis mal for reisepolicy

Visma har i samarbeid med reiseleverandørene i Visma Innkjøpssamarbeid utarbeidet en mal for reisepolicy. Formålet med reisepolicyen er å hjelpe din bedrift med å samordne kjøp av reiser hos utvalgte leverandører slik at reisene kan gjøres på den hurtigste og rimeligste måten.

Få lavere reisekostnader

Som oftest er ikke effektivisering av innkjøpene tilknyttet forretningsreiser noe bedriften fokuserer på. Det enkleste kan derfor være at bedriften blir en del av et innkjøpssamarbeid.

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan du skaffe bedriften lavere reisekostnader. Vi gir deg tilgang til ferdigforhandlede rabatterte avtaler på flyreiser, hotell, leiebil, reisebyrå og taxi. 

Ønsker du å redusere reiseutgiftene? Få rabatt på forretningsreiser

 

Spar tid og penger med et felles innkjøpssamarbeid

Med Visma Innkjøpssamarbeid får du tilgang til over 40 ferdigforhandlede rammeavtaler innenfor alle områder du trenger til din daglige drift. Vi har forhandlet frem noen av de beste prisene på markedet og du vil du raskt oppdage mange nye områder hvor det er mulig å kutte kostnader. Det være seg innkjøp av kontorrekvisita, strøm, mobilabonnement, PCer, flyreiser og mye annet.

Du slipper å overvåke markedet og reforhandle avtaler - vi har allerede gjort jobben for deg.

Virker dette interessant? Prøv gjerne innkjøpssamarbeidet gratis.

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.

Les mer om Visma Advantage AS her