Forsikringsavtaler

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan din bedrift kutte kostnader på forsikringer. 

Forsikring i bedriften

Alle bedrifter har noen form for forsikring. Det er krevende å holde oversikt over hvilke vilkår forsikringen dekker, samt hvilke forsikringer bedriften har behov for. Kostnadene kan ofte ligge i at bedriften er under- eller overforsikret. Er bedriften overforsikret vil det betales på forsikringer eller vilkår som ikke er nødvendig. Ved underforsikring kan bedriften risikere å måtte betale store summer hvis uhellet først er ute. I Visma Innkjøpssamarbeid jobber vi for å effektivisere virksomheter og bidra til at bedrifter ikke betaler mer enn de trenger. Ønsker du å vite hvor mye din bedrift kan spare på forsikring?

Slik får du tilgang til forsikringsavtalene

 For å få tilgang til avtalene må din bedrift bli medlem i Visma Innkjøpssamarbeid. Som medlem får du tilgang til over 40 innkjøpsavtaler med markedsledende priser og betingelser. Fyll ut vårt interesseskjema for å få mer informasjon om medlemskap i Visma Innkjøpssamarbeid.

Bli medlem

Sitat: NFU

Vi har til nå spart en god del penger på både personalforsikring, skadeforsikring og pensjonsforsikring. Sammenlignet med våre tidligere forsikringsavtaler fikk vi en besparelse på 95 000 kr.