Forsikringsavtaler

Med Visma Innkjøpssamarbeid kan din bedrift kutte kostnader på forsikringer. 

Forsikring i bedriften

Alle bedrifter har noen form for forsikring. Det er krevende å holde oversikt over hvilke vilkår forsikringen dekker, samt hvilke forsikringer bedriften har behov for. Kostnadene kan ofte ligge i at bedriften er under- eller overforsikret. Er bedriften overforsikret vil det betales på forsikringer eller vilkår som ikke er nødvendig. Ved underforsikring kan bedriften risikere å måtte betale store summer hvis uhellet først er ute. I Visma Innkjøpssamarbeid jobber vi for å effektivisere virksomheter og bidra til at bedrifter ikke betaler mer enn de trenger. Ønsker du å vite hvor mye din bedrift kan spare på forsikring?
Söderberg & Partners
Vertikal Helse
Open filter options

Söderberg & Partners

Som Nordens største selskap innen forsikringsmegling og forsikringsrådgivning hjelper Söderberg & Partners med å finne forsikringen som passer din bedrift. 
 • Snittbesparelse 30 % inklusiv meglerhonorar
 • Sikkerhet om riktig forsikring til riktig pris 
 • Snittbesparelse 30 % inklusiv meglerhonorar
 • Sikkerhet om riktig forsikring til riktig pris 

Vertikal Helse

Du kan ikke velge når de ansatte blir syke, men du kan velge at de kommer raskt til behandling. Vertikal Helse gir den enkelte ansatte trygghet gjennom garantert behandlingsgaranti. 
 • Snittbesparelse 10 %
 • Legetime på mobil og døgnåpen helsetelefon
 • Snittbesparelse 10 %
 • Legetime på mobil og døgnåpen helsetelefon
<
>

  Slik får du tilgang til forsikringsavtalene

   For å få tilgang til avtalene må din bedrift bli medlem i Visma Innkjøpssamarbeid. Som medlem får du tilgang til over 40 innkjøpsavtaler med markedsledende priser og betingelser. Fyll ut vårt interesseskjema for å få mer informasjon om medlemskap i Visma Innkjøpssamarbeid.

  Bli medlem

  Kundereferanse
  "Vi har til nå spart en god del penger på både personalforsikring, skadeforsikring og pensjonsforsikring. Sammenlignet med våre tidligere forsikringsavtaler fikk vi en besparelse på 95 000 kr. " 

  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.