Bedriftsavtale Norwegian

Bedriftsavtale Norwegian

Med Visma Innkjøpssamarbeid får alle bedrifter opptil 17 % rabatt på flybilletter hos Norwegian.

Betingelser vanligvis forbeholdt Norwegians storkunder

Jobbreise med Norwegian

  • Prisvinnende flyselskap
  • Bærekraftig luftfart
  • WiFi om bord
  • Tjen CashPoints og Rewards

Norwegian ble grunnlagt i 1993, mens lavprisselskapet med Boeing 737-fly kom på vingene i 2002. Siden den gang har målet vært å tilby smarte og hyggelige reiseopplevelser til lave priser.

Norwegian er kåret til Europas beste lavprisselskap seks år på rad av Skytrax, og Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, er fire år på rad kåret til «Flybransjens beste fordelsprogram i Europa/Afrika» under Freddie Awards i USA. Siden 2012 har Norwegian vunnet over 55 priser for produkter, service og nyskapning innen luftfarten.

I 2019 ble Norwegian det første flyselskapet som signerte FNs program for klimatiltak og forpliktet seg dermed til å bli klimanøytralt innen 2050.

Norwegian tilbyr rimelige flyreiser med utmerket kvalitet i et nettverk av kortdistanseruter i Norden og til europeiske nøkkeldestinasjoner.

 Få rabatt hos Norwegian og 40 andre leverandører

    

    

 Se alle leverandører og besparelser

Bli medlem i Visma Innkjøpssamarbeid

Få tilgang til over markedsledende priser og betingelser på over 40 fremforhandlede avtaler. Fyll inn interesseskjema for medlemskap og bli kontaktet av en innkjøpsrådgiver for å prøve innkjøpssamarbeidet gratis og uforpliktende. 

Prøv Visma Innkjøpssamarbeid gratis