Bedriftsavtaler A - Å

Med ferdigforhandlede rabatterte leverandøravtaler, sparer din bedrift både penger og tid med å inngå et felles innkjøpssamarbeid med Visma. Vi har leverandører innenfor alle områder du trenger til din daglige drift.

Avtaler for bedrifter

Våre innkjøpsspesialister har forhandlet frem noen av de beste prisene på markedet hos over 40 anerkjente leverandører. Du slipper å overvåke markedet og reforhandle avtaler- vi har allerede gjort jobben for deg.

Digital_Visma_logo-new.jpg

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 6000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.

 

Fra Visma-bloggen

Forsikringsmegler

Hvorfor bruke forsikringsmegler?

| Innkjøp

Alle bedrifter har noen form for forsikring, som gjerne kan være krevende å holde oversikt over. Se våre tips til en enklere forsikringshverdag.

Les artikkelen

3 tips til reduserte strømkostnader

| Innkjøp

Mange bedrifter er lite bevisste når det gjelder valg av strømavtale. Men her er det mye å spare! Vi har samlet 3 tips til hvordan du kan redusere strømkostnadene.

Les artikkelen

Mange taper penger i de siste fasene av innkjøpsprosessen

| Innkjøp

Alle bedrifter har behov for å kjøpe forskjellige produkter og tjenester som ikke relaterer seg direkte til den operasjonelle virksomheten. Dette er alt fra telefonabonnementer, datautstyr og kontorrekvisita til flybilletter og hotellovernattinger.

Les artikkelen