Flytteeksperten logo png.png

Med vår avtale på flyttetjenester for bedrifter fra FlytteEksperten får du

Opptil 6 % kundebonus

Høres det interessant ut?

Kontakt oss

Flytting bedrift

Flytting bedrift 

Visma sin avtale med FlytteEksperten gir din bedrift gode priser på rådgivning og flytting for hele eller deler av flytteprosessen. For å få relokaliseringen til å gå smidig for seg kan du få hjelp med alt fra å reforhandle leieavtale, finne nye lokaler og utforme disse med interiørarkitekt til prosjektrådgivning, fysisk flytting og montering. Vi sammenligner gjerne dine avtaler på flytting for bedrift helt uforpliktende for å se om det er noe å spare. 

Få en gratis innkjøpsanalyse →

Dine fordeler

  • Opptil 6 % kundebonus

Logg inn i Visma Innkjøpsportal for å se konkrete fordeler.

Flyttetjenester for bedrifter

Flytting bedrift

Med FlytteEksperten kan du være sikker på at flyttingen gjennomføres etter planen; til avtalt tid og uten unødvendige driftsforstyrrelser. Konsulenter sørger for at flyttingen blir en suksess gjennom å strukturere tidsplan, utarbeider planer for alle leveranser, tar leveransekontroll og følger opp sikkerhet.

Rådgivningstjenester

Hvis leieavtalen for din bedrift går ut, kan FlytteEksperten bistå med reforhandling eller forhandling av nye leieavtaler. FlytteEkspertens rådgivere kan hjelpe din bedrift med å styrke relokaliseringsprosessen gjennom å bistå med prosjektledelse, byggtekniske krav og interiørarkitektur.

Få tilbud på flytting bedrift

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på flytting i din bedrift. Du vil bli kontaktet for å avdekke din bedrifts behov for flytte- eller rådgivningstjenester.

Kontakt oss

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.