First Mover Group

Med vår avtale på flyttetjenester fra First Mover Group får du

Opptil 15 % rabatt på alle produkter og tjenester

Høres det interessant ut?

Kontakt oss

Flytting bedrift

Flytting bedrift 

Visma sin avtale med First Mover Group gir din bedrift gode priser på rådgivning og flytting for hele eller deler av flytteprosessen. For å få relokaliseringen til å gå smidig for seg kan du få hjelp med alt fra å reforhandle leieavtale, finne nye lokaler og utforme disse med interiørarkitekt til prosjektrådgivning, fysisk flytting og montering. Vi sammenligner gjerne dine avtaler på flytting for bedrift helt uforpliktende for å se om det er noe å spare. 

Få en gratis innkjøpsanalyse →

Dine fordeler

  • Opptil 15 % rabatt på alle produkter og tjenester

Logg inn i Visma Innkjøpsportal for å se konkrete fordeler.

Flyttetjenester for bedrifter

Flytting bedrift

Med First Mover Group kan du være sikker på at flyttingen gjennomføres etter planen; til avtalt tid og uten unødvendige driftsforstyrrelser. Konsulenter sørger for at flyttingen blir en suksess gjennom å strukturere tidsplan, utarbeider planer for alle leveranser, tar leveransekontroll og følger opp sikkerhet.

Rådgivningstjenester

Hvis leieavtalen for din bedrift går ut, kan First Mover Group bistå med reforhandling eller forhandling av nye leieavtaler. Relokators rådgivere kan hjelpe din bedrift med å styrke relokaliseringsprosessen gjennom å bistå med prosjektledelse, byggtekniske krav og interiørarkitektur.

Montasje

Et montasjeteam befarer lokasjonen der varene skal monteres og lager fremdriftsplan for en strukturert og effektiv håndtering av nye kontormøbler. First Mover Group tar seg av varemottak, utplassering av varer, montasje og avfallshåndtering.

Få tilbud på flytting bedrift

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på flytting i din bedrift. Du vil bli kontaktet for å avdekke din bedrifts behov for flytte- eller rådgivningstjenester.

Kontakt oss

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.