Kontorrekvisita

Med vår avtale på kontorrekvisita fra Lyreco får du

Rabatterte priser på hele sortimentet og opptil 4 % bonus

Høres det interessant ut?

Kontakt oss

 

Kontorrekvisita

Kontorrekvisita

Lyreco er Skandinavias største B2B-leverandør av alt innen kontorprodukter. De har et bredt sortiment som inkluderer blant annet: kontormøbler, sikkerhets- og førstehjelpsutstyr, emballasje, småelektrisk, papir og konvolutter, blekk og toner, datatilbehør og annen kontorrekvisita. Avtalen med Lyreco gir din bedrift tilgang til rabatterte priser på hele sortimentet. Dette sikrer ditt selskap lave priser og store besparelser på alt du trenger til kontoret. Vi sammenligner gjerne din avtale helt uforpliktende for å se om det er noe å spare på kjøp av kontorrekvisita.   

Få en gratis innkjøpsanalyse →

Dine fordeler

 • Rabatterte priser på hele sortimentet
 • Opptil 4 % bonus
 • Levering neste arbeidsdag sør for Trondheim
 • Ingen fraktkostnader, ingen småordretillegg og det er ingen minimumsordre
 • Alle varer kan returneres innen 30 dager i uåpnet emballasje

Logg inn i Visma Innkjøpsportal for å se konkrete fordeler.

Kontorrekvisita og kontorprodukter

 • Papir og konvolutter
  Hos Lyreco får du kvalitetspapir av alle typer. I nettbutikken finner du hvitt kontorpapir, farget papir, resirkulert papir, profesjonelt maskinpapir, skrivepapir, kommunikasjons- og korrespondansepapir og alle typer av konvolutter.

 • Blekk og toner
  Lyreco har blekkpatroner, laserpatroner, fakspatroner og kopipatroner for de fleste maskiner.

 • Kontorprodukter
  Hos Lyreco finner du alle typer skriveredskaper, stempler, kalendere, blokker og notatbøker, etiketter, skilting, display og utstyr til arkivering og dokumentpresentasjon. Du finner også en mengde mindre kontorprodukter som tape, stiftemaskiner, hullemaskiner, saks, kniver, linjaler, lim og mye annet.

 • Profileringsartikler
  Lyreco kan tilby alt innen profileringsartikler. Uansett om du trenger rollups og popup-bord til messer og eventer, kontorprodukter med logo, julegaver eller grafisk trykk, kan de hjelpe deg med å finne det som passer. Du får tett oppfølging for å sikre passende volum og levering innen riktig tid.

 • Teknologi
  Lyreco er nå totalleverandør av pc og programvare. Det betyr at du får tak i alt av pc-utstyr, inkludert skrivere og lagringsenheter. I nettbutikken finner du også makuleringsmaskiner, prosjektorer, kameraer, kalkulatorer og mye annet.

 • Møbler og oppbevaring
  Alt du trenger til møblering av kontor, møterom, garderober og annet. Bord, stoler, skap, arkivsystemer, lamper, fotstøtter og mye annet.

 • ...og alt annet
  Lyreco har også et bredt utvalg av sikkerhetsutstyr- og artikler, vesker og bagasje, små-elektrisk, førstehjelpsutstyr og emballasje. Du finner alt av utstyr til transport og løft, hygiene og rengjøring og aircondition. Lyreco kan også tilby cateringløsninger med alt fra hvitevarer til mat og drikke.

Få tilbud på kontorrekvisita

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud på kontorrekvisita i din bedrift. Du vil bli kontaktet for å avdekke din bedrifts behov for kontorprodukter.

Kontakt oss

Visma

Avtalene er forhandlet frem av Visma Advantage AS. Filosofien til Visma Advantage er at hvert eneste innkjøp er en mulighet til å redusere kostnader. I dag forhandler Visma Advantage innkjøpsavtaler på vegne av 9000 medlemsbedrifter med et årlig innkjøpsvolum på 2 milliarder kroner, og er med dette Nordens største innkjøpssamarbeid.