BASIS abonnement

Dette abonnementet er utformet spesielt med tanke på kommuner under 3000 innbyggere. Løsningen er tilpasset et oversiktlig elevgrunnlag og dekker de grunnleggende behovene innen administrasjon i norsk skole.  Med denne løsningen, kan du være igang som bruker i løpet av svært kort tid.

Abonnementet koster kr. 2500 pr. måned

Se oversikt over tjenester som følger med BASIS abonnementet

Slik fungerer det
Hele tjenesten leveres over nett. Som bruker trenger du kun en nettleser og drift av løsningen er inkludert i prisen. Alle brukerne vil etter pålogging få tilgang til informasjon og arbeidsprosesser tilpasset sin rolle og tildelte rettigheter.  Vårt kontinuerlige fokus på brukervennlighet gjør at det er raskt å komme i gang med Visma Flyt Skole - BASIS.  Opplæring skjer over nett og er inkludert i prisen.

Dersom kommunen har behov for mer funksjonalitet kan man når som helst oppgradere til PLUSS abonnement.

Ikon Visma FLYT Skole
En skybasert tjeneste

Visma Flyt Skole er 100 prosent nettbasert og er bygget i den moderne og plattformuavhengige teknologien HTML5. Dette gir en lang rekke fordeler, som at:

- Du kan bruke løsningen når og hvor som helst – på pc-en, nettbrettet eller smarttelefonen
- Ingen installasjon, intern drift, oppgraderinger eller serverbehov
- Enkelt å legge til eller fjerne brukere og funksjonalitet etter behov
- Dere betaler for akkurat det dere bruker, basert på en forutsigbar prismodell
- Løsningen er svært brukervennlig og krever minimalt med opplæring

Ikon Visma FLYT Skole
Effektiviserer administrasjonen av norske skoler

Løsningen dekker hele verdikjeden for skoleadministrasjon for alle involverte, fra elever og foresatte, via ansatte ved den enkelte skole, til kommunens sentrale skoleeier. Den logiske oppbyggingen korresponderer med arbeidsprosessene løsningen skal støtte, slik at alle brukere kan løse sine oppgaver på den mest effektive måten. Visma Flyt Skole er alltid oppdatert med gjeldende koder og har funksjoner som hjelper kommunen å løse alle sine skoleadministrative prosesser i henhold til lover og regler. Konsekvent og brukervennlig design gjør systemet oversiktlig og selvforklarende.

Prøv BASIS versjonen gratis

Nå har du muligheten til å prøve Visma Flyt Skole. Her er det allerede lagt inn fiktive grunndata, elever og ansatte.

Du kan forvente å få tilgang i løpet av et døgn. Du vil da motta en link til demoløsningen, samt et brukernavn og passord. Dette vil du motta på epostadressen du oppgir.

OBS: Vi gir ikke tilgang til demoløsningen til private epostadresser. Det må være en epost adresse knyttet til en kommune, virksomhet eller skole.