Leiebil fra HertzHertz - billigere leiebil gjennom Visma Innkjøpssamarbeid

God tilgjengelighet, leveringssikkerhet og internasjonal service

Visma har valgt Hertz som leverandør innenfor området bilutleie. Hertz er verdens største og eldste bilutleieselskap med over 8.000 utleiekontorer i mer enn 150 land. I Norge har selskapet mer enn 170 utleiestasjoner. Hertz er representert på samtlige flyplasser og i de fleste større byer og tettsteder.

 

Christian Monsen Hertz

Alltid gode betingelser

Hertz har vært leverandør i Visma Innkjøpssamarbeid i lang tid. Gjennom innkjøpssamarbeidet har de levert gode rabatter og betingelser til både bedrifter og ansatte. Gode og lange relasjoner mellom partene gjør samarbeidet løsningsorientert og smidig, noe som gjør det mer attraktivt å være en felles kunde av Visma/Hertz.

Christian Monsen er Key Account Manager i Hertz og er ansvarlig for at kundene er sikret den beste leiebilopplevelsen.

 -          Hertz tilbyr tilgjengelighet i form av flest stasjoner, enkelhet i form av det beste fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Rewards samt veldig god kvalitet på bilflåten. Gode betingelser ikke bare i Norge, men også ellers i Europa og i USA. Priser og betingelser som både store og små aktører nyter godt av som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid.

Kunder av innkjøpssamarbeidet oppnår opptil 30 % besparelse i snitt gjennom året.

God tilgjengelighet

For Hertz er god tilgjengelighet en suksessfaktor for å lykkes i leiebilbransjen. Hertz utvider stadig med flere utleiepunkter for å sikre kundene den beste tilgjengeligheten.

 -          Hertz har i dag flest utleiepunkter samt den beste bilflåten. Vi tilbyr et bredt utvalg av nye og sikre personbiler, stasjonsvogner, minibusser og varebiler fra de fleste anerkjente bilprodusentene.

Hertz BilPool er en enkel og selvbetjent bildelingstjeneste som gjør tilgjengeligheten enda bedre. Hertz har også her utviklet et godt nettverk av bildelingsstasjoner innen konseptet BilPool som gjør det enkelt for Visma kundene og også leie bil på timesbasis.

Ekstra fordeler med Hertz Gold Plus Reward

Som kunde av Visma Innkjøpssamarbeid får du gratis tilgang til fordelsprogrammet Hertz Gold Plus Reward.

 -          Hertz Gold Plus Reward er et serviceprogram som sparer deg for tid ved bestilling og henting av leiebilen. Kobler du sammen bedriftsavtalen og vårt fordelsprogram vil du oppleve en særdeles enkel leiebilhverdag.

 

Eksisterende kunde?
Logg inn i innkjøpsportalen for å aktivere avtalen med Hertz.
Ønsker du tilgang til Visma Innkjøpssamarbeid og alle våre avtaler?
Klikk her og få en gratis og helt uforpliktende innkjøpsanalyse.
Kontaktinformasjon
Telefon: 21 00 25 00
E-post: [email protected]