Brukerhistorier og erfaringer

Fra og med skoleåret 2023/2024 er alle offentlige videregående skoler i samtlige fylkeskommuner, samt et knippe friskoler, live med Visma InSchool. Her kan du lese litt om noen av våre brukeres erfaringer med Visma InSchool.

Sitater fra våre brukere

 

Jeg kunne reise hjem [bort fra arbeidsplassen] for å jobbe med vitnemålene, og det har jeg aldri kunnet gjøre før. Etter noen timer på fredag, lørdag og søndag var det nesten i boks. Jeg brukte kun en brøkdel av tiden jeg har brukt tidligere, veldig easy peasy.

Skoleleder

videregående skole i Viken fylkeskommune

Jeg kjørte fullt eksamensopplegg i eksamensmodulen i våres (2020), og det var kjempemorsomt! Der sparte jeg mye tid. Så ble jo eksamen avlyst på grunn av Covid-19, men vi fikk vist at vi hadde gjort jobben vår! Jeg gjorde dette sammen med en i kontoradministrasjonen, og det er morsomt å være to for å sikre hverandre.

Hermod Håtveit

Rektor ved Bamble videregående skole

[I forbindelse med fagdokumentasjon] bruker jeg mye mindre tid i prosessen med å kjøre kontroller, og man har et mer helhetsbilde på dokumentasjonen på hver enkelt elev.

Ole-Petter Almås

Assisterende rektor ved Vestby videregående skole

Jeg hadde jo forhåpninger om god brukervennlighet, og ser allerede nå hvor intuitivt dette blir! Alt fra fagvalg til timeplan i ett system er jo helt unikt, og det er veldig enkelt å finne informasjon om både ansatte og elever.

Arnfinn Stautland

Rektor ved Hellerud videregående skole