Ønsker du mer opplæring i Visma InSchool?


Alle brukere av Visma InSchool får grunnopplæring i bruk av løsningen gjennom Visma InSchool sitt opplæringsprogram (se Visma InSchool opplæringsportal). I tillegg, kan skoler som ønsker det benytte seg av et tilbud om ekstra opplæring og kurs via Visma InSchool Academy.

 

Visma InSchool Academy

I tillegg til de ulike tjenestene våre nedenfor, tilbyr vi også pakkeløsninger av de ulike tjenestene. Huk av for dette i kontaktskjemaet hvis det er av interesse.

 

NYHETER

Eksperthjelp: Roller og tilganger

Mange skoler ønsker å tilpasse rollene og tilgangene i Visma InSchool til sine behov. For å forenkle denne prosessen tilbyr vi nå "hands on" eksperthjelp på området, slik at du kan være trygg på at alt av roller og tilganger fungerer slik du har tenkt.

eLæring for lærere

Fra skolestart høsten 2021 tilbyr Visma eLæring for lærere! Her vil lærerne få tilgang til interaktive kurs direkte i Visma InSchool slik at de får hjelp der de trenger, når de trenger det.

Les mer om eLæring for lærere

Illustrasjon av laptop og headset

Netthjelp

 

Ta kontakt og kom i gang

Dersom du har behov for hjelp til en skolespesifikk problemstilling benyttes netthjelp. 

Netthjelpen består av enten 30 eller 60 minutters online bistand, hvor en fra Visma InSchools opplæringsteam bidrar til å løse ditt og din skoles individuelle behov. Her får man med andre ord 1-til-1 bistand, og målet er at opplæringen også skal gi deg kompetanse til å senere løse tilsvarende problemstillinger på egenhånd.

Pris: kr 1.850,- (2 x 30 minutter netthjelp)

Illustrasjon av en kalender

Kursabonnement

 

Ta kontakt og kom i gang

Disse abonnementene gjelder per skoleår og inneholder totalt 17 kurs. Kursene følger skoleruta i en egen kalender, slik at skolene får rett kurs til rett tid. Deltakerne vil få en gjennomgang av aktuell tematikk og de siste endringene i systemet, og dermed bli bedre i stand til å gjennomføre de ulike prosessene i Visma InSchool på en god måte.

Se kurskalenderen for kurs skoleåret 2021/2022.

Kursene varer i 1 time, og gjennomføres som webinar.

Pris: kr 16.000,-

Illustrasjon av en gruppe mennesker

Seminar

 

Planlagte seminarer

Seminarene vil enten foregå via nett som webinar eller i Visma sine lokaler på Skøyen. Her går man mer i dybden enn på kursene i abonnementet, og dette passer godt for deg som opplever at du trenger mer opplæring for å kunne utføre dine ansvarsområder. Disse seminarene tar blant annet for seg domenekunnskap som aktuelle regelverk, føringsbrev o.l., samt hvordan disse oppgavene løses praktisk i Visma InSchool.

Møt noen av våre opplæringskonsulenter

Visma InSchool har mange dyktige opplæringskonsulenter med erfaring fra skolesektoren, og her kan du møte noen av de!

Gina Grindrud, Opplæringskonsulent i Visma InSchool

Gina Grindrud

Når det handler om skolens og lærerens arbeidsoppgaver overfor elevene, er det Gina man bør spørre. Hun kan imidlertid litt om alt, så ikke bli overrasket hvis hun også dukker opp i opplæringssituasjoner om for eksempel eksport, grunninnstillinger eller etablering av rammene for skoleåret.

Rasmus Eriksen, Opplæringskonsulent i Visma InSchool

Rasmus Eriksen

Hils på Rasmus! Han er en blid sunnmøring med mange år som lærer på baken, og som nå er blitt ekspert på skoleårsplanlegging. Som Gina, har også Rasmus mange talenter, og du skal ikke se bort fra at han plutselig dukker opp i et webinar om eksamen også.

Tor Sverre Engen, Opplæringskonsulent i Visma InSchool

Tor Sverre Engen

Her har du enda en av våre timeplan-eksperter! Tor Sverre har hele 15 år med erfaring fra videregående skole, og har selv sittet med blant annet timeplanlegging og fagdokumentasjon i skolen. Sammen med Rasmus og resten av gjengen på skoleårsplanlegging, kan han hjelpe deg ut av de fleste timeplan-floker!

Visma InSchool opplæringsportal

Visma har et solid opplæringsprogram som skal forberede skolene på å ta i bruk Visma InSchool på en korrekt og effektiv måte. Vi har utarbeidet til sammen 11 kurs fordelt på 8 hovedmoduler som skal dekke funksjonelle områder i løsningen. Disse er tilgjengelig for alle brukere av Visma InSchool i vår portal for opplæringsmateriell.