Hold deg og dine ansatte kontinuerlig oppdatert med vårt kursabonnement!

Les mer om abonnementet, se andres erfaringer og kikk på kurskalenderen.

Ønsker du mer opplæring i Visma InSchool?

Møt noen av fagkonsulentene i Visma InSchool

Visma InSchool har mange dyktige fagkonsulenter med erfaring fra skolesektoren, og det er disse menneskene du vil treffe på kurs, i webinarer og via netthjelp. Fagkonsulentene er både tidligere lærere, skoleledere og timeplanleggere, og her kan du møte noen av de!

Gina Grindrud, Opplæringskonsulent i Visma InSchool

Gina Grindrud

Når det handler om skolens og lærerens arbeidsoppgaver overfor elevene, er det Gina man bør spørre. Hun kan imidlertid litt om alt, så ikke bli overrasket hvis hun også dukker opp i opplæringssituasjoner om for eksempel eksport, grunninnstillinger eller etablering av rammene for skoleåret.

Ingrid Kjevik-Wycherley

Hils på Ingrid! Hun er en sprudlende og blid lærer som nå er blitt ekspert på blant annet rammene for skoleåret i Visma InSchool. Som Gina, har også Ingrid mange talenter, og du skal ikke se bort fra at hun dukker opp i webinarer og på arrangement om for eksempel fagvalg og skoleårsplanlegging óg.

Tor Sverre Engen, Opplæringskonsulent i Visma InSchool

Tor Sverre Engen

Her har du en av våre timeplan-eksperter! Tor Sverre har hele 15 år med erfaring fra videregående skole, og har selv sittet med blant annet timeplanlegging og fagdokumentasjon i skolen. Sammen med resten av gjengen på skoleårsplanlegging, kan han hjelpe deg ut av de fleste timeplan-floker!

Visma InSchool opplæringsportal

Visma har et solid opplæringsprogram som skal forberede skolene på å ta i bruk Visma InSchool på en korrekt og effektiv måte. Vi har utarbeidet til sammen 11 kurs fordelt på 8 hovedmoduler som skal dekke funksjonelle områder i løsningen. Disse er tilgjengelig for alle brukere av Visma InSchool i vår portal for opplæringsmateriell.

Opplæringsmateriell Nettsamfunn Ofte stilte spørsmål