Kjøp riktig produkt til riktig pris

Når alle leverandører og bestillingsmetoder er samlet i én løsning, er det enkelt å kjøpe det du trenger – uansett om det gjelder varer eller tjenester. Oppdag fordelene med et tilgjengelig og plattformuavhengig skybasert innkjøpssystem med kunden i fokus.

Uansett om brukeren logger seg på fra kontoret eller ute i feltet, er tjenesten alltid tilgjengelig uavhengig av plattform. Du sørger for høy avtalelojalitet i alle kategorier og reduserer andelen ukategoriserte innkjøp i hele virksomheten. Håndter alle deler av bestillingsprosessen og alle innkjøpsrutiner i én og samme løsning.

Systemet automatiserer og kvalitetssikrer kontering, ordreplassering og varemottak. Du kan selvfølgelig legge til automatisert fakturahåndtering når som helst for en fullstendig Purchase-to-Pay-løsning eller eksportere ordredata til et tredjepartssystem for fakturamatching.

Godkann.png

Godkjenn før kjøp 

Få kontroll og godkjenn alle kostnader før bestillingen sendes til leverandøren.

Avtal.png

Øk avtalelojalitet

Reduser antall ukategoriserte innkjøp. Kjøp riktig vare til riktig pris fra riktig leverandør.

Uppfoljning.png

Enkel oppfølging

Med full tilgang til statistikk og data før hvert innkjøp er det enkelt å følge opp.

Oppdag en effektiv innkjøpsprosess

Gjør hverdagen enklere med en effektiv innkjøpsprosess. Visma Proceedo har mange smarte og avanserte funksjoner, men er likevel enkelt å bruke uten forkunnskaper og innkjøpssystemet automatiserer rutiner. Med Visma Proceedo sparer bedriften din tid og kostnader. Dere får ett felles system for håndtering av bestillinger som alle ansatte kan benytte. Registreringen utføres av den enkelte ansatte som har et innkjøpsbehov.

Bli inspirert av kundene våre

Les om hvordan kundene våre har effektivisert og automatisert innkjøpsprosessen sin med et innkjøpssystem.

nordea_logo_rund.png

fazer_logo_rund (1).png

schenker_logo_rund.png

se-cm-kontakta-oss-350x401px.png

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma Proceedo kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!