Raskere ledetider med automatisert fakturahåndtering

Manuelle prosesser er kostbare og langsomme. Med automatisert fakturahåndtering med Visma Proceedo øker du ikke bare ledetidene fra faktura til betaling. Du frigjør også tid og øker kvaliteten på hele prosessen. Fokuser på kjernevirksomheten og la systemet ta hånd om repetitive oppgaver og tilbakevendende transaksjoner.

Betal_i_tide_300x250px.png

Betal i tide

Unngå unødvendige forsinkelsesgebyrer og kredittrisiko med raskere behandlingstid.

Automatisk_kontering_300x250px.png

Automatisk kontering

Automatisert kontering og konteringsforslag som minimerer arbeidsinnsatsen.

Når_det_passer_deg_300x250px.png

Når det passer deg

Håndter fakturaene dine når det passer deg – på jobben, på vei til jobben eller i hengekøya.

Reduser_klimapåvirkningen_300x250px.png

Reduser klimapåvirkningen

Miljøpåvirkningen reduseres betydelig med eFaktura, og kostnaden per transaksjon blir lavere.

Reduser klimapåvirkningen med eFaktura. Vi vet hvordan!

Papirfakturaer koster penger og er ikke bra for miljøet. Prosessen fra papirfremstilling til stansing, transport, konvoluttering, frankering, tolkning, verifisering og fysisk arkivering innebærer manuelt arbeid og øker CO2-utslippene. Ved å oppfordre til eFaktura og investere i en digital løsning for fakturahåndtering er det mulig å redusere og unngå negativ klimapåvirkning ved administrering av leverandørfakturaer. Det går kortere tid fra faktura til betaling, og det er større sjanse for at leverandørene skal betale i tide.


Som Visma-kunde er det enkelt å motta klima- og miljøsmarte eFakturaer i Visma Proceedos leverandørnettverk. Vi følger alle anerkjente standarder i henhold til SFTI, inkludert det europeiske kommunikasjonsnettverket for digitale transaksjoner PEPPOL (Pan-European Procurement Online). Ved å innføre eFaktura reduseres miljøpåvirkningen drastisk, og kostnaden per transaksjon blir betydelig lavere. Du kan få mer informasjon fra hver faktura og analysere transaksjoner ned til hver enkel fakturalinje.

 

 

Klimat_rund_web copy.png

Oppdag automatisert fakturahåndtering

Gjør hverdagen enklere med automatisert fakturahåndtering. Visma Proceedo har mange smarte og avanserte funksjoner, men er likevel enkelt å bruke uten noen forkunnskaper.

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma Proceedo kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!