Litt om prosjektene

Visma Consulting og Visma bWise ansetter hver år dyktige sommerstudenter og nyutdannede konsulenter. Nå har vi en gjeng ivrige og dyktige folk som er klare for nye oppdrag. Har du en idé som du ønsker å realisere, men kanskje ikke har tid til selv? 

Vi ansetter ca 20 sommerstudenter og 30 nyutdannede IT-konsulenter og Business Intellgience-konsulenter. Som en del av vårt opplæringsprogram skal de jobbe med flere mindre prosjekter fra oppstart til leveranse i løpet av 4-6 uker. Målet med programmet er å gi eksisterende og potensielle nye kunder mulighet til å realisere et ønsket prosjekt, samtidig som våre konsulenter for verdifull erfaring. Løsningen som utvikles overleveres til kunden og avsluttes med en prosjektpresentasjon. 

Ideen kan være et nytt prosjekt du vil sette i gang som utvikling av ny funksjonalitet eller videreutvikling av eksisterende produkt. Det bør innebære bruk av moderne teknologi, samt gi konsulentene muligheten til å skape noe som gir merverdi for dere. 

Søk om bistand til å få realisert din idé i dag!

Å få ideen realisert krever ikke mye av dere, men vi forventer at en ressurs hos kunde er tilgjengelig til å svare på spørsmål. Har du spørsmål om prosjektet ta kontakt med Mouna Arntsen på telefon 47380131 eller mail: [email protected].

 

Fyll ut skjema

Dette har vi gjort tidligere

risikobasert-tilsyn-2-2.jpeg

Risikobasert tilsyn hos Mattilsynet med maskinlæring

I dette prosjektet har nyutdannede IT-konsulenter sett på hvordan man ved hjelp av maskinlæring kan avdekke hvor Mattilsynet bør gjennomføre tilsyn. 

Les hvordan oppgaven ble løst

NyttKruttteambuilding.png

Visma Compliance: Protokoll for behandlingsaktiviteter

Nyutdannede IT-konsulenter var med å videreutvikle Visma Compliance. En SaaS-tjeneste for å føre protokoll i henhold til personopplysningsloven. 

Les mer om Visma Compliance

Ldir team.png

Maskinlæringsmodell med bildegjenkjenning for Landbruksdirektoratet

Ved hjelp av maskinlæring har vi utviklet en løsning der man kan gjenkjenne eiere av reinsdyr gjennom øremerker. 

Se hvordan de gjorde det