Digitale løsninger for ansatte

Fagsystemer og saksbehandlingsløsninger er digitale løsninger utviklet for å hjelpe ansatte med å gjøre arbeidshverdagen mer effektiv

Løsninger som hjelper de ansatte

Bruker medarbeiderne dine tid og krefter på regelstyrte og ensartede beslutninger?

Interne digitale løsninger, slik som fagsystemer og saksbehandlingsløsninger, skal hjelpe ansatte med å gjøre jobben sin med økt effektivitet og kvalitet. Løsningene skal støtte virksomheten slik at den oppnår sine mål gjennom effektivisering av hverdagens arbeidsoppgaver.

Illustrasjon Automation.png

Automatisierte digitale løsninger

Med gode digitale løsninger for de ansatte og automatisering av arbeidsprosesser kan virksomheten frigjøre intellektuell kapasitet slik at den kan brukes der den trengs: på unntakstilfellene. 

Prosesser som for eksempel kvalifisering av søknader basert på oppfyllelse av forhåndsdefinerte vilkår eller beregning av støtte som skal utbetales, har stort potensiale for automatisering. Med en solid regelmotor i bunn kan virksomhetens forretningsregler implementeres for å sikre rask og objektiv vurdering og avklaring.

Hvordan kan Visma hjelpe deg med digitale løsninger?

Visma har et helhetlig rammeverk for å levere både interne og eksterne digitale løsninger. Vi bidrar med modernisering av eksisterende digitale løsninger og etablering av nye løsninger.

Løsninger vi har levert for våre kunder

Vil du vite mer? Ta kontakt i dag.

 

 

Chat - Statement.png

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI