Skyløsninger i Google Cloud

Visma leverer løsninger som støtter og benytter seg av moderne tjenester i skyen med Google Cloud.

Hva er Google Cloud?

Google Cloud Platform er en pakke med skytjenester som gir brukere effektive og brukervennlige løsninger for blant annet lagring, statistikk og analyse, store datamengder, maskinlæring og apputvikling.

Google er posisjonert i Leader-kvadranten i Gartner Magic Quadrant for Cloud Infrastructure and Platform Services i 2020, for tredje år på rad.

Google-Cloud-Logo.jpeg

Utvikling av nettsider.jpg

Hvorfor Google Cloud?

De siste 20 årene har Google bygd en av verdens raskeste og kraftigste skyinfrastrukturer. Internt bruker Google denne infrastrukturen for flere tjenester med mye trafikk globalt, inkludert Gmail, Google Maps, YouTube og Google-søk. På grunn av størrelsen og omfanget av disse tjenestene, har Google lagt ned mye arbeid i å optimalisere infrastrukturen og lage en rekke verktøy og tjenester for å administrere den effektivt. Google Cloud gir deg denne infrastrukturen og administrasjonsressursene.

Vi benytter Google Cloud internt i Visma på tvers av alle land vi opererer i.  

Funksjonalitet i Google Cloud

Åpen kildekode

Åpen kildekode tilrettelegger for samarbeid om nyskaping, interoperabilitet og portabilitet – viktige faktorer i en fremtidssikker arkitektur.

 

Effektiv databehandling, statistikk og analyse

Bruk solide skyfunksjoner for store datamengder og maskinlæring for å finne svar raskere, utvikle bedre produkter og danne grunnlag for inspirerende apper.

Høy ytelse

Ved å bruke tusener av kilometer med fiberopptikkabel og avanserte programvaredefinerte nettverkstjenester gir Googles globale nettverk raske, pålitelige og skalerbare resultater.

Sikkerhet i Google Cloud

Den samme sikkerhetsteknologien som støtter Googles private globale nettverk, beskytter dataene dine samtidig som de oppfyller strenge, bransjespesifikke compliance-standarder. Målet til Google Clouds sikkerhetsmodell er å holde din virksomhet sikker og kompatibel. Google Clouds skyinfrastruktur er ikke basert på én enkelt teknologi for å gjøre den sikker, men flere progressive lag for å levere forsvar i dybden. Google selv omtaler sin infrastruktur som “secure-by-design” og gir brukeren kontroll over hvordan sin data blir brukt og delt.

Development.jpg

crop.png

Kostnader i Google Cloud

Google Cloud er basert på en pay-as-you-go-modell. Det betyr at du betaler kun for de tjenestene du bruker akkurat når du bruker dem. Med Google Cloud betaler du for bruk per sekund. Det er ingen oppstartskostnader og du slutter å betale med en gang du slår tjenesten av.

Vil du vite mer? Ta kontakt i dag.

 

 

Pedersen, Ola Skuland.png

Ola Skuland Pedersen

Director Emerging Technology, Visma Consulting