Ledige stillinger

For verdens beste velferdsstat finnes det ikke IT-løsninger med mindre vi lager dem selv. Så vi i Visma Consulting gjør nettopp dette! Sammen med Helsedirektoratet håndterer vi Covid-19. Sammen med NAV utbetaler vi hvert år over 500 milliarder kroner til det norske folk. Sammen med UDI skaper vi trygge rammer for flyktninger som reiser fra landet sitt i redsel og usikkerhet. Gjennom en rekke IT-løsninger hjelper våre konsulenter de menneskene som trenger det mest.

Vil du være med på digitaliseringen av velferds-Norge? Se våre ledige stillinger nedenfor.

Du kan også sende inn en åpen søknad.

Det er ikke viktig for oss hva du har gjort, og hvor du har jobbet tidligere. Vi er opptatt av at du har en lidenskap for teknologi, at du har et ønske om å bidra i prosjekt og har en god lagånd!

Nyutdannet eller under utdanning?

NK_nytt bilde_jobb hos oss.png

Nytt Krutt:
IT-konsulent

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som konsulent i Visma Consulting?

Les mer

NK BI_nytt bilde_jobb hos oss.png

Nytt Krutt:
Analytics-konsulent

Kommer du rett fra skolebenken og vil jobbe i skjæringspunktet mellom IT og business?

Les mer

SI_nytt bilde_jobb hos oss.png

Summer Internship:
IT-konsulent

Er du student? Bli med oss for en sommer og prøv deg som IT-konsulent!

Les mer

Summer Internship_BI.png

Summer Internship:
Analytics-konsulent

Student, men nysgjerrig på konsulentlivet? Prøv deg som konsulent i Visma bWise!

Les mer

Vi er Visma Consulting

Visma Consulting leverer tjenester innen IT-rådgivning, systemutvikling og skyløsninger. En bred portefølje som krever et mangfold av kompetanse. Det er derfor først og fremst menneskene og deres kompetanse som er kjernen i vår virksomhet – noe vi i Visma Consulting tar på rammeste alvor!

Konsulentene våre jobber i team med nyutvikling, videreutvikling og applikasjonsforvaltning hos samfunnskritiske aktører, og vi gir oss ikke før løsningen er av topp kvalitet.

Visma Consulting er i tillegg en fleksibel arbeidsplass som ønsker å legge til rette for styring av egen hverdag – være seg fra hjemmekontor, hos kunden eller på kontoret vårt i Oslo eller Trondheim.

Velkommen til oss!

Læring på jobben

Hos oss er faglig utvikling noe vi setter høyt på agendaen. Vi legger blant annet til rette for individuelle kompetanseutviklingsløp, tilrettelegger for kurs og sertifiseringer, samt tilbyr digitale læringsplattformer innenfor både ledelse og teknologi.

Vi har i tillegg fagkvelder arrangert av våre ansatte, gjerne flere i måneden, hvor vi blant annet diskuterer testmetodikk, UX, prosjektledelse og selvfølgelig utvikling. Har du et tema du brenner for, og gjerne vil diskutere og lære bort i fellesskap, er det bare å henge seg på!

I Visma Consulting jobber vi for å skape et yrende og sosialt fagmiljø, hvor det å være nysgjerrig, våge å teste nye ting, og lage smarte løsninger er driverne. Sjekk gjerne ut faggruppene våre - kanskje du finner en som passer nettopp deg?

Se alle våre faggrupper

 

 

Trivsel på og utenfor kontoret

Et miljø preget av samhold er veldig viktig for oss i Visma Consulting. Vi skal ha det bra sammen på jobb, og vi skal ha det gøy sammen utenfor arbeidstiden. Hos oss vil du bli del av en aktiv gjeng som tar ansvar for at vi skal ha det gøy og bli godt kjent med hverandre.

Vi har blant annet mange aktivitetsgrupper innenfor det meste du kan tenke deg. Du kan blant annet få bryne deg på fallskjermhopping, kajakkurs, skiturer og sykkelritt, eller du kan ha spillkvelder, lage god musikk eller dra på en kul konsert med gode kollegaer. Skulle du savne en gruppe innenfor det du er interessert i? Ja, da kan du bare starte den selv! Utover dette arrangerer vi uformelle middager, kick off’s, julebord, fjellturer, sommerfester, rebusløp og mye, mye mer.

Hvordan er det å jobbe her?

Selvstendig IT-konsulent?

Kunne du tenke deg å være tilknyttet Visma Consulting som selvstendig IT-konsulent? Som selvstendig IT-konsulent i Visma Consulting vil du få tilgang til å jobbe i noen av landets største og mest prestisjefylte IT-prosjekter.

Mer om jobb som selvstendig IT-konsulent