Bedre løsninger for en bedre verden

Hver eneste dag utvikler Visma Consulting løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi tror på kraften av innovasjon, og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv.

Se her >

Hva gjør en konsulent i Visma?

Et godt utviklingsteam består av mennesker med helt ulik kunnskap som jobber med vidt forskjellige oppgaver. Noen koder, noen administrerer, og andre jobber med design. Noen vil bli verdensmestre på et smalt område, mens andre vil prøve seg på en rekke ulike felt. Vi legger til rette for variasjon og personlige ønsker, ved at konsulentene har mulighet til ikke bare å utvikle seg innenfor én rolle, men også å utvikle seg over i nye roller over tid. Og selv om prosjektrollene er nøye avgrenset på papiret er det også mange som kombinerer flere roller og trives med det.

Vi i Visma Consulting ønsker å være i front når det gjelder teknologi, og for at vi skal gi de beste rådene om blant annet hvordan løsninger i skyen, IoT og AI/maskinlæring kan forbedre systemene til kundene våre, må vi også være oppdaterte. Vår strategi er å bli fremst på ny anvendt teknologi og ser da behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Ledige stillinger

Open filter options

.NET-utvikler

Forkjærlighet for god kode?

Frontend-utvikler

Erfaring innen HTML, CSS og JavaScript?

Java-utvikler

Variert hverdag med ny teknologi

UX designer

Interaksjonsdesigner med en utviklerspire i magen?

Analytics & BI-konsulent

Norges ledende analytics-miljø

Funksjonell arkitekt

Jobb med et vidt spekter av arbeidsoppgaver

Teknisk arkitekt

Nysgjerrig på ny teknologi?

Prosjektleder

Led ett eller flere spennende prosjekter

<
>

  Nyutdannet eller under utdanning?

  Trainee som IT-konsulent i Nytt Krutt

  Overgangen fra studenttilværelsen til arbeidslivet kan føles brå. Derfor hjelper vi våre nye konsulenter med en god start på karrieren gjennom introduksjonsprogrammet ”Nytt Krutt”. De første fire ukene får du opplæring og kurs, samtidig som du prøver ut din nye kunnskap i et internt utviklingsprosjekt. Her får du prøvd deg i både metodikk og ulike prosjektroller, for å vurdere hva som passer for deg.

  Mer om Nytt Krutt

  Trainee som BI-konsulent i Nytt Krutt

  Vil du jobbe i skjæringspunktet mellom IT og business? Visma Consulting og Visma bWise har sammen det sterkeste fagmiljøet og leverer de viktigste prosjektene innenfor Analytics og BI. Som en BI-trainee i Nytt Krutt vil du få en bratt læringskurve og mange utfordringer. Samtidig jobber du i team med andre nyutdannede og våre erfarne konsulenter.

  Mer om Nytt Krutt

  Sommerjobb som IT-konsulent

  Som Summer Intern i Visma Consulting blir du kjent med hvordan det er å jobbe som IT-konsulent ved å være ansatt hos oss en hel sommer. Det er mye som følger med konsulentrollen, og ulike personer har ulike ting de trekker frem som det beste med å være konsulent. Noen ting må nok rett og slett erfares. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Grip sjansen og prøv selv! 

  Mer om sommerjobb 

  Selvstendig IT-konsulent?

  Kunne du tenke deg å være tilknyttet Visma Consulting som selvstendig IT-konsulent? Som selvstendig IT-konsulent i Visma Consulting vil du få tilgang til å jobbe i noen av landets største og mest prestisjefylte IT-prosjekter.

  Mer om jobb som selvstendig IT-konsulent

  Møt oss

  Selv om vi stort sett jobber i Oslo kan du treffe oss på en rekke ulike arrangementer rundt om i landet. I oversikten kan du se når vi kommer til en campus eller et arrangement nær deg. 

  Fagmiljø

  I Visma Consulting ønsker vi å utvikle oss hele tiden. Dette oppnår vi blant annet ved læring og kunnskapsdeling gjennom våre faggrupper. Her bidrar alle som er interessert i feltet til å styrke den samlede kompetansen gjennom workshops, kurs og konferanser. Dette er også en enestående mulighet til å lære noe nytt. Det er mange faggrupper å velge mellom så det finnes noe for alle.

  Mer om våre faggrupper her

  Innovasjon i Visma

  I Visma er innovasjon en viktig del av vår strategi, vår kultur og våre verdier. Vår oppgave er å gi våre kunder en opplevelse av at det er enkelt og lærerikt å jobbe med konsulenter fra Visma. At vi utfordrer de på en relevant og kreativ måte, og leverer svært brukervennlige og effektive løsninger.

  Ønsker du oppdateringer på hvordan det er å jobbe i Visma Consulting?

  Få informasjon om karrieremuligheter, traineeprogrammer og andre initiativer i Visma med jevne mellomrom ved å melde deg på vårt nyhetsbrev.

  Meld deg på

  Utenom jobb

  Vi har et aktivt bedriftsidrettslag med en rekke aktivitetsgrupper. Det er alltid noe å finne på, og du
  kan bruke akkurat så mye eller lite tid du vil!

  Fortell oss at du finnes!

  Legg igjen din e-post og fortell litt om hva du ønsker å jobbe med, så følger vi deg opp. Kanskje det blir det viktigste du har gjort for karrieren din på lenge?

  Vi trenger ditt samtykke.
  Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.