Vil du utgjøre en forskjell?

Hver eneste dag utvikler Visma Consulting løsninger som er kritiske for samfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv.

Ledige stillinger

I Visma Consulting er vi lidenskapelig opptatt av teknologi. Samtidig motiveres vi av å lage løsninger som er helt avgjørende for å sikre viktige funksjoner i samfunnet. Du vil ha mulighet til å påvirke den digitale utviklingen i Norge og jobbe i et miljø med fokus på utvikling og faglig tyngde.

Her finner du alle våre ledige stillinger. Du kan også sende inn en åpen søknad.

Nyutdannet eller under utdanning?

NK IT_rund_ny.png

Nytt Krutt IT-konsulent

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på karrieren som konsulent i Visma Consulting?

Les mer om Nytt Krutt IT-konsulent

NK BI_rund_ny.png

Nytt Krutt Analytics-konsulent

Kommer du rett fra skolebenken og vil jobbe i skjæringspunktet mellom IT og business?

Les mer om Nytt Krutt Analytics-konsulent

Summer Internship_Rundt_Ny.png

Summer Internship

Er du student og nysgjerrig på IT-bransjen? Bli med oss for en sommer og prøv deg som konsulent!

Les mer om Summer Internship

Læring på jobb_Rund_NY.png

 

Læring på jobben

Faglig utvikling er en veldig viktig motivasjonsfaktor for våre ansatte og det er forutsetning for firmaet – både for å kunne bevege seg framover og ligge i front av den teknologiske utviklingen. Vi har derfor etablert ulike faggrupper der det drives aktiv kompetanseutvikling. Her finner du et yrende og sosialt fagmiljø hvor det å være nysgjerrig, våge å teste nye ting, og lage smarte løsninger er driverne.

Les mer om våre faggrupper herEn jobb som betyr noe for samfunnet

80.000 timer er den tiden man vanligvis bruker på jobb i løpet av livet. I Visma bruker vi denne tiden til å gjøre noe nyttig for samfunnet ved å utvikle løsninger som gjør hverdagen enklere for de som trenger det.

Les hvordan Bente jobber med samfunnsnyttige prosjekter

Samfunnsnyttig_rundekant.png

Familivennlig_Rund.pngKonsulent med tid til familien

Å sørge for en familievennlig profil har alltid vært viktig for oss. Arbeidsmiljøet i Visma Consulting består av menn og kvinner i alle aldre og livsfaser, og alle blir ivaretatt i den fasen de er i.

Les om Anette som ikke trodde hun kunne være konsulent og ha barnLedende i bruk av ny teknologi

Vi investerer i kompetanseheving innen ny teknologi for å kontinuerlig utvikle oss videre og finne de beste løsningene for våre kunder. Vi har blant annet en egen Tech Hub og har opprettet en egen Tech Lab på kontoret hvor de ansatte kan leke seg med ny teknologi.

Teknologi_rund kant.png

Trivsel på og utenfor jobb.png

 

Trivsel på og utenfor kontoret

Et miljø preget av samhold er veldig viktig for oss. Vi har det bra sammen på jobb, men også utenfor arbeidstid. Du vil bli en del av et aktivt miljø både sosialt og faglig. Vi har et bedriftsidrettslag som heter SitUp med en rekke aktivitetsgrupper. Du kan være med på alt fra kajakkurs, til ski, sykkel, kultur og brettspill. Og savner du en gruppe for det du er interessert i? Start en selv da, vel!

Dette kombinert med at vi utvikler løsninger med nytte for samfunnet, gjør arbeidet til mer enn bare en jobb.

Jeg tenkte først at det er faget mitt jeg liker best, men det har endret seg til at jeg synes det er minst like spennende å jobbe med prosjekter som gir verdi til samfunnet, slik at jeg personlig kan utgjøre en forskjell. Det synes jeg er veldig spennende

– Jasmin Stensrud, UX designer

Paul Magne Lunde.png

«Hovedgrunnen til at jeg jobber her er kulturen i selskapet, denne mangler sidestykke. Det samme gjelder folkene som jobber her.»

– Paul Magne Lunde, Utvikler

Anette.png

Med varierte oppdrag og fleksibel arbeidstid, stortrives jeg i Visma Consulting. Dersom man lurer på om familieliv og konsulentliv i Visma Consulting kan kombineres, så er svaret fra meg helt klart JA

– Anette Hamberg Ormset, Testleder

Det mest interessante med min jobb er å kunne jobbe med moderne teknologi som er bleeding edge og i førersetet av modenhet. Det er gøy å jobbe frem løsninger for kunder som har tillit til oss, og samtidig være operativ og kode.

– Hovard Berg, EPiServer spesialist

Selvstendig IT-konsulent?

Kunne du tenke deg å være tilknyttet Visma Consulting som selvstendig IT-konsulent? Som selvstendig IT-konsulent i Visma Consulting vil du få tilgang til å jobbe i noen av landets største og mest prestisjefylte IT-prosjekter.

Mer om jobb som selvstendig IT-konsulent

 

Vil du bli vår kollega?