Nye utfordringer?

Visma trenger deg som vil videre, og som er klar for noen av de mest spennende IT-prosjektene i Norge akkurat nå!

Ledige stillinger

Hva gjør en konsulent i Visma?

Et godt utviklingsteam består av mennesker med helt ulik kunnskap som jobber med vidt forskjellige oppgaver. Noen koder, noen administrerer, og andre jobber med design. Noen vil bli verdensmestre på et smalt område, mens andre vil prøve seg på en rekke ulike felt. Vi legger til rette for variasjon og personlige ønsker, ved at konsulentene har mulighet til ikke bare å utvikle seg innenfor én rolle, men også å utvikle seg over i nye roller over tid. Og selv om prosjektrollene er nøye avgrenset på papiret er det også mange som kombinerer flere roller og trives med det. Under ser du hva slags rolletyper vi har i prosjektteamene.

Nyutdannet eller under utdanning?

Sommer studenter fra 2014

Sommerjobb som IT-konsulent?

Som "Summer Intern" i Visma Consulting blir du kjent med hvordan det er å jobbe som IT-konsulent ved å være ansatt hos oss en hel sommer. Det er mye som følger med konsulentrollen, og ulike personer har ulike ting de trekker frem som det beste med å være konsulent. Noen ting må nok rett og slett erfares. Er du nysgjerrig på konsulentbransjen? Grip sjansen og prøv selv! 

Mer om sommerjobb

 

Nytt krutt fra 2014

Trainee som IT-konsulent i Nytt Krutt

Overgangen fra studenttilværelsen til arbeidslivet kan føles brå. Derfor hjelper vi våre nye konsulenter med en god start på karrieren gjennom introduksjonsprogrammet ”Nytt Krutt”. De første fire ukene får du opplæring og kurs, samtidig som du prøver ut din nye kunnskap i et internt utviklingsprosjekt. Her får du prøvd deg i både metodikk og ulike prosjektroller, for å vurdere hva som passer for deg.

Mer om Nytt Krutt

Møt oss

Selv om vi stort sett jobber i Oslo kan du treffe oss på en rekke ulike arrangementer rundt om i landet. I oversikten kan du se når vi kommer til en campus eller et arrangement nær deg.

Skoleaktiviteter våren 2017

Fagmiljø

I Visma Consulting ønsker vi å utvikle oss hele tiden. Dette oppnår vi blant annet ved læring og
kunnskapsdeling gjennom våre faggrupper. Her bidrar alle som er interessert i feltet til å styrke den samlede kompetansen gjennom workshops, kurs og konferanser. Dette er også en enestående mulighet til å lære noe nytt. Det er mange faggrupper å velge mellom så det finnes noe for alle.

Mer om våre faggrupper her
Faggrupper - Navn på alle faggrupper

Innovasjon i Visma

I Visma er innovasjon en viktig del av vår strategi, vår kultur og våre verdier. Vår oppgave er å gi våre kunder en opplevelse av at det er enkelt og lærerikt å jobbe med konsulenter fra Visma. At vi utfordrer de på en relevant og kreativ måte, og leverer svært brukervennlige og effektive løsninger.

 

Mer om Innovasjon i Visma

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Utenom jobb

Vi har et aktivt bedriftsidrettslag med en rekke aktivitetsgrupper. Det er alltid noe å finne på, og du
kan bruke akkurat så mye eller lite tid du vil!

Fortell oss at du finnes!

Klikk her. Kanskje det blir det viktigste du har gjort for karrieren på lenge?