Design og frontend utvikling

Vi i Visma Consulting jobber med å digitalisere Norge og øke brukeropplevelsen i alle våre løsninger. For å digitalisere Norge på en brukervennlig måte, er design og frontend-utvikling et satsningsområde hos oss. Vi erfarer at interaksjonen og samspillet mellom mennesket og maskin blir mer og mer viktig.

En designer hos oss er ansvarlig for å ivareta brukernes behov i en utviklingsprosess, hvor vi bruker gode, etablerte metoder for å skape et godt helhetsinntrykk. Frontend handler om å oversette et godt design til en godt strukturert og intuitiv kode. Begge fagområdene sørger for at løsningene vi utvikler følger retningslinjene for universell utforming.

Vi ønsker stadig å bli kjent med flere kunder, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker rådgivning.

Universell utforming

Universell utforming

Barnehagefakta

Nye nettsider for Utdanningsdirektoratet

Utdanningsdirektoratet har ansvaret for utviklingen av barnehage, grunnskole og videregående opplæring. Direktoratets arbeidsfelt er bredt, og spenner fra læreplaner, eksamen og analyser til regelverk og tilsyn.

Barnehagefakta

Flere skjermstørrelser av barnehagefakta.foto.

Medlemskort gyldig for 2014. Foto.

Den Norske Turistforening

Digitalt medlemskort på mobil

DNT ønsker å bli mer synlig på mobil, og gjøre det lettere for turgåere å få tilgang på medlemskortet sitt når de er ute på tur. Derfor ønsket de en løsning for et digitalt medlemskort på mobil.

DNT

Kontakt oss for rådgivning

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke. Foto

Vi trenger ditt samtykke.

Bilde av kontaktpersonen Bente Bakke .foto

 

Bente Bakke

UX manager

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.