Design og frontend-utvikling

Vi i Visma Consulting jobber med å digitalisere Norge og øke brukeropplevelsen i alle våre løsninger. For å digitalisere Norge på en brukervennlig måte, er design og frontend-utvikling et satsningsområde hos oss. Vi erfarer at interaksjonen og samspillet mellom mennesket og maskin blir mer og mer viktig.

En designer hos oss er ansvarlig for å ivareta brukernes behov i en utviklingsprosess, hvor vi bruker gode, etablerte metoder for å skape et godt helhetsinntrykk. Frontend handler om å oversette et godt design til en godt strukturert og intuitiv kode. Begge fagområdene sørger for at løsningene vi utvikler følger retningslinjene for universell utforming.

Vi ønsker stadig å bli kjent med flere kunder, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker rådgivning.

Les mer om design og brukervennlighet på Visma-bloggen

Hvordan kan riktig språkbruk påvirke tjenesten din?

| Teknologi

Har du noensinne opplevd å bli i bedre humør på grunn av måten en feilmelding ble kommunisert ut til deg? Eller kanskje du har blitt forvirret over funksjonen til en knapp på grunn av innholdet i knappeteksten? UX-writing i digitale produkter og tjenester har mye å si for hvilken opplevelse vi får. I dette blogginnlegget ser vi nærmere på kunsten å skrive godt - sett fra en fersk språkentusiast sin synsvinkel.

Les innlegget
404 Page not Found feilmelding

404 er viktigere enn du tror

| Netthandel

404 Page not Found er en feilmelding vi møter på oftere enn vi husker, og blir noen ganger tatt litt for gitt fra et bedriftsperspektiv. Den kan være en vegg som forteller deg at noe er galt eller den kan være litt serviceinnstilt og hjelpe deg videre inn i butikken. Det vi ser på her […]

Les innlegget

Finner kundene dine frem til produktet?

| Netthandel

Det er mange veier til mål når du skal finne et produkt: søk, filtrering og meny er noen av dem. Finn ut om du har en intuitiv og logisk menystruktur ved å teste om kundene dine finner frem i nettbutikken.

Les innlegget

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png