Design og frontend-utvikling

Vi i Visma Consulting jobber med å digitalisere Norge og øke brukeropplevelsen i alle våre løsninger. For å digitalisere Norge på en brukervennlig måte, er design og frontend-utvikling et satsningsområde hos oss. Vi erfarer at interaksjonen og samspillet mellom mennesket og maskin blir mer og mer viktig.

En designer hos oss er ansvarlig for å ivareta brukernes behov i en utviklingsprosess, hvor vi bruker gode, etablerte metoder for å skape et godt helhetsinntrykk. Frontend handler om å oversette et godt design til en godt strukturert og intuitiv kode. Begge fagområdene sørger for at løsningene vi utvikler følger retningslinjene for universell utforming.

Vi ønsker stadig å bli kjent med flere kunder, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker rådgivning.

Les mer om design og brukervennlighet på Visma-bloggen

ux-design-brukervennlighet

Hvordan kan man måle brukervennlighet?

| Teknologi

I dag forstår de fleste hva brukervennlighet er, men når vi skal utdype dette ytterligere, for eksempel i forbindelse med en kravspesifikasjon, begynner ting å bli vanskelig. For hvordan setter man et mål for hvor god brukervennligheten skal være i en applikasjon eller på en hjemmeside? Hvordan beskriver man krav som skal måles og veies, og som kan sjekkes ut når de er oppfylt?

Les innlegget
Designer tester AdobeXD

Slik bruker man Adobe sitt gratis UX verktøy – AdobeXD

| Teknologi

Det er ikke til å stikke under en stol at Sketch lenge har sittet på tronen som det mest brukte UX design verktøyet. Men nå har det dukket opp en utfordrer som kjører på Windows. Les mer om hvordan man bruker AdobeXD her:

Les innlegget

Bedre brukeropplevelse med service design

| Forretningsdrift

Hvordan skaper vi gode brukeropplevelser som møter forbrukeres stadig økende krav til digitale tjenester? Det handler om å virkelig forstå mennesket som bruker tjenesten, ifølge studenter ved Oslo Met, som har undersøkt hvordan brukeropplevelsen i Visma Flyt Barnehage kan styrkes.

Les innlegget

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png