Design og frontend-utvikling

Vi i Visma Consulting jobber med å digitalisere Norge og øke brukeropplevelsen i alle våre løsninger. For å digitalisere Norge på en brukervennlig måte, er design og frontend-utvikling et satsningsområde hos oss. Vi erfarer at interaksjonen og samspillet mellom mennesket og maskin blir mer og mer viktig.

En designer hos oss er ansvarlig for å ivareta brukernes behov i en utviklingsprosess, hvor vi bruker gode, etablerte metoder for å skape et godt helhetsinntrykk. Frontend handler om å oversette et godt design til en godt strukturert og intuitiv kode. Begge fagområdene sørger for at løsningene vi utvikler følger retningslinjene for universell utforming.

Vi ønsker stadig å bli kjent med flere kunder, så ikke nøl med å kontakte oss dersom du ønsker rådgivning.

Utvikling av nettsider

Vi utvikler profesjonelle nettsider som ivaretar dagens standard og lovpålagte krav. Brukeropplevelsen står alltid i fokus i alle våre løsninger, og vi har lang erfaring med design på digitale flater i ulike størrelser. Vi benytter teknikker som sørger for at nettsidene laster raskest mulig, og minimerer brukerens ventetid.

Gjennom arbeidsmøter, workshops og brukertester sørger vi for at vi etterkommer kundens og brukerens behov. Hele teamet med designere, frontend-utviklere og backend-utviklere jobber tett sammen for å sikre en solid løsning i alle ledd.

Les mer om design og brukervennlighet på Visma-bloggen

Jørgen under UX Paraplyen

Under UX-paraplyen: Møt Jørgen

| Teknologi

Under UX-paraplyen skal gi deg som leser et innblikk i hvordan livet som UX-designer i Visma Consulting er. Mange er usikre på hva rollen innebærer, og vi tenkte det kunne være interessant å komme under huden på de flinke designerne vi har.

Fire personer i en workshop

Brukertilfredshet og fordommer

| Offentlig sektor

Det synes å være en alminnelig og vedtatt sannhet at en enkelt bruker som har en datamaskin, også ønsker en god opplevelse. God brukeropplevelse går ofte utover det at noe bare skal være akseptabelt, så hva er det egentlig som kreves?

Vil du vite mer? Ta kontakt i dag.

 

 

Chat - Statement.png