Maskinlæring

Artificial intelligence & predicitive analytics

Maskinlæring i praksis

Moderne analytics bør legge til rette for å bruke maskinlæring og kognitive teknologier. Kunstig intelligens og smarte maskiner har passert bunnpunktet i hypekurven og er på full fart inn i en epoke der teknologien leverer forretningsverdi og har kommersiell utnyttelse.

Mange av de teoretiske og matematiske modellene bak kunstig intelligens er langt fra nye, men det er først de siste årene denne type teknologi har fått en høy grad av tilgjengelighet for kommersiell utnyttelse. Mye av grunnen til dette er at utviklingen drives og leveres av de store skyplattform-leverandørene. Sannsynligheten er derfor stor for at en intelligent applikasjon benytter underliggende skytjenester, fremfor algoritmer skrevet av en utvikler.

Oppgavene til arkitekter og systemutviklere som skal skape smarte applikasjoner blir derfor å forstå og kunne bruke tjenestespekteret på skyplattformene. Potensialet til kunstig intelligens og smarte maskiner er det bare fantasien som setter grenser for.

Les om syntetiske data her >

 

 

Maskinlæring og kognitive teknologier har et stort potensial, og vi kan blant annet levere løsninger som understøtter følgende analytiske og operasjonelle problemstillinger:
Vi leverer løsninger med bruk av maskinlæringstjenester og kognitive tjenester på plattformene Microsoft Azure, Google Cloud Platform og Amazon Web Services. Der det er mer hensiktsmessig leverer vi løsninger basert på åpne rammeverk og teknologier som SciKit Learn, Python, R etc.

Vil du vite mer? Ta kontakt i dag.

 

 

Pedersen, Ola Skuland.png

Ola Skuland Pedersen

Director Emerging Technology, Visma Consulting

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI