IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Hva bør du tenke på når du skal presentere designet ditt?

| Teknologi

For mange er det å skulle presentere designet sitt, og i det hele tatt holde en presentasjon, forbundet med nerver og usikkerhet. Hva kan du gjøre for å føle deg mer forberedt og hva bør du tenke på når du skal presentere designet ditt?

Les innlegget

Skriv tydelig, i lovens navn!

| Teknologi

For første gang i historien har det blitt vedtatt en ny helhetlig språklov hvor det offentlige nå har en lovfestet plikt til å kommunisere klart. Språket må tilpasses slik at den relevante målgruppen forstår. Men hva er egentlig klarspråk, og hva bør man tenke på når man skal gjøre seg best mulig forstått?

Les innlegget

Hva er viktig å huske på når du skal visualisere data?

| Business Intelligence

Hadde det ikke vært fint om virksomheten kunne ta datadrevne beslutninger med en gang behovet oppstår? Ved å visualisere data hjelper vi hjernen til å oppfatte hva tallene faktisk sier uten at du må bruke mye tid på å grave deg ned i datasettet.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png