IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Krypto 101: Hva er det og eksempler på gode kryptoløsninger

Krypto 101: Hva er det og eksempler på gode kryptoløsninger

| Teknologi

I denne artikkelen skal vi ta en kikk på de forskjellige komponentene som benyttes i moderne krypteringsløsninger. Hva er det vi ønsker at kryptering skal løse for oss, og hvilke krav har vi til hvordan det blir implementert?

Les innlegget
SQL-injeksjoner: Hvorfor er det hackernes favorittvalg?

SQL-injeksjoner: Hvorfor er det hackernes favorittvalg?

| Teknologi

Siden 2003 har SQL-injeksjoner holdt seg på topp 10-listen over sikkerhetsproblemer. Hvorfor er det den største trusselen mot applikasjonssikkerhet? Hvorfor er det fremdeles aktuelt etter alle disse årene? Svaret er: det fungerer!

Les innlegget
Phishing de vanligste metodene for phishing

De vanligste metodene for phishingangrep

| Teknologi

Når vi snakker om phishing er det mange som automatisk tenker på svindel på e-post, men phishing kommer i ganske mange forskjellige varianter og det er den mest effektive metoden for angriperen for å få tilgang til dine data.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png