IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

FIDO2: Hva er FIDO2?

Hva er FIDO2 (passordløs innlogging)?

| Teknologi

Fingeravtrykk og ansiktsgjenkjenning er eksempler på måter du kan identifisere deg på uten å skrive inn passordet ditt. Finn ut hvorfor FIDO2 er enda sikrere enn 2FA (totrinnsautentisering).

Les innlegget
Tips til testing av universell utforming

Testing av universell utforming? Her er 6 tips for å komme i gang

| Teknologi

For å sørge for at en nettside oppfyller kravene til utforming må den testes. Vi gir deg seks konkrete tips til hvordan du kan teste din nettside for universell utforming.

Les innlegget
Hva er datademokratisering?

Hva er egentlig datademokratisering?

| Teknologi

Datademokratisering trekkes ofte frem som en viktig teknologitrend. Men mange stiller seg spørsmål ved hva det egentlig er og hvorfor det er så viktig.

Les innlegget