IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

 

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og ny anvendt teknologi på Visma-bloggen

Designer tester AdobeXD

6 tips til effektivt hjemmekontor for IT-konsulenter

| Teknologi

For mange av oss vil arbeidsdagen bli annerledes ved at vi befinner oss på hjemmekontor. Hvordan kan man sørge for å være mest mulig effektiv når de faste rutinene blir brutt? Vi gir deg noen nyttige tips i denne artikkelen!

Les innlegget
Covis-19 og IT-sikkerhet

Koronaviruset: Slik utnytter angriperne krisen til å utføre cyberangrep

| Teknologi

Covid-19 ser ut til å trives godt i Norge og folk sitter klistret til TVer, nettbrett og smarttelefoner i påvente av mer informasjon om spredningen. Mens vi sitter på hjemmekontor og desperat prøver å tilrettelegge for den “nye hverdagen”, så er det en gruppe som nå fryder seg: de digitale kjeltringene. 

Les innlegget
DataOps pluss self service er det nye smidige

Er DataOps og self-service det nye smidige?

| Teknologi

Felles for ethvert firma er søken etter verdiskapning, men hvordan defineres verdiskapning og ikke minst veien dit? Vi gjennomgår hvordan DataOps pluss self-service utnytter det beste fra to verdener for å skape en smidig arbeidshverdag hvor man utnytter avdelinger i et firma der de er best. 

Les innlegget