IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Ung mann surfer på nettbutikk ved frokostbordet

Hva kommer til Magentos PWA Studio i 2021?

| Teknologi

Progressive Web Apps (PWA) har vært spådd som fremtidens måte å utvikle nettsider på, og har blitt en av de heteste trendene innen netthandel. Derfor gleder vi oss stort til Magentos nye funksjoner til sitt eget PWA Studio.

Les innlegget
ETL definisjon

Hva er ETL? Definisjon, prosess og verktøy

| Business Intelligence

ETL-prosessen spiller en nøkkelrolle i strategier for dataintegrasjoner. Men hvordan fungerer det egentlig og hvordan komme i gang?

Les innlegget
4 eksempler på Broken Authentication

4 eksempler på Broken Authentication

| IT-Sikkerhet

Broken Authentication er en utbredt metode for angripere å skaffe seg tilgang til nettsider. Men hvordan ser et slikt angrep ut egentlig? Vi gir deg 4 eksempler.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png