IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

 

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Sommerstudenter hos Visma Consulting sommeren 2020

Når resten av Oslo er stille er det fullstendig takeover hos Visma Consulting

| Teknologi

Hos oss er det ingen tegn til en rolig sommer. Vi fyller nemlig kontorene med spente, energiske og håpefulle studenter til sommerjobb.

Les innlegget
Hvordan skape verdi med AI

Hvordan kan du skape verdi med AI?

| Teknologi

For de fleste organisasjoner blir et AI-prosjekt evaluert etter de samme kriteriene som andre prosjekter. Det må et fornuftig business case til for å kunne starte et prosjekt.

Les innlegget
AI ordboken

AI-ordboken: Avmystifisering av AI-begreper

| Teknologi

Det finnes utrolig mange nye og ofte ukjente begreper innenfor Data Science og Advanced Analytics. Derfor kan det være en utfordring å ha en oversikt over de mest vesentlige begrepene og hva de faktisk betyr. Og like så viktig; hvordan de henger sammen.

Les innlegget