IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Zoombombing er et eksempel på Broken Authentication

Zoombombing er et eksempel på Broken Authentication

| Teknologi

Aldri før har vi vært så mye på hjemmekontor som i 2020, og med det ser hackerne flere muligheter for angrep. Et fenomen som har blitt svært utbredt er ‘Zoombombing’ eller ‘Zoom raiding’, som er et eksempel på Broken Authentication. Vi ser på hva det er og hvordan det fungerer.

Les innlegget
Zero-Trust redde oss fra den sikre sonen

Kan Zero-Trust redde oss fra den sikre sonen?

| Teknologi

Sikre soner handler om å splitte nettverk opp i soner slik at sensitive data blir godt ivaretatt. Vi ser på muligheten for å bruke Zero-Trust som et alternativ til sikre soner.

Les innlegget
IT-sikkerhet

Defensive teknikker for å beskytte applikasjon mot SQL-angrep

| Teknologi

I denne artikkelen gjennomgår vi noen defensive teknikker for å beskytte en applikasjon mot et SQL-injeksjonsangrep. Før vi dykker inn i teknikkene, presenterer vi to ‘open-source’-verktøy for automatisk SQL-injeksjon.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png