Visma Consulting

Visma Consulting digitaliserer Norge. Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, systemutvikling og applikasjonsforvaltning til både private og offentlige virksomheter.

Mer om oss

 

Fagsystemer-ikon

Fagsystemer 

Et godt fagsystem hjelper de ansatte i virksomheten til å gjøre jobben sin med økt effektivitet og høy kvalitet. Fagsystemet bidrar til bedre samhandling internt i bedriften og integreres ofte med selvbetjeningsløsninger. Vi integrerer gjerne mot Altinn for å effektivisere saksbehandling, rapportering og dialog med næringslivet.

Mer om Fagsystemer

InformationManagment-Ikon

Information management og BI

Digitalisering av tjenester og kommunikasjon fører med seg en kontinuerlig produksjon av data om hvordan tjenester skapes og brukes. For at data skal bli til solid styringsinformasjon må de imidlertid samles, beskrives, analyseres og visualiseres. Vi hjelper deg med informasjonsforvaltning og Business intelligence.

Mer om Information management

Portaler-ikon

Portaler

Vi leverer nettbaserte selvbetjeningsløsninger ved bruk av EpiServer. Vi ivaretar autentisering og hjelper deg også med å flytte webløsningen din ut i skyen gjennom Microsoft Azure dersom du ønsker det.

Mer om Portaler

Design og front-end utvikling

Design og front-end utvikling handler om å gjøre tjenester tilgjengelige for brukerne der de ønsker å bruke dem. Vi hjelper deg med interaksjonsdesign, universell utforming og responsivt design.

Mer om Design og front-end utvikling

DevOps - utvikling, drift og forvaltning i skyen

Vi benytter DevOps som filosofi og metode for systemutvikling, drift og forvaltning av IT-systemer. DevOps forutsetter at produksjonsmiljøet samarbeider tett med utviklerne slik at systemutviklingen går raskere, koster mindre og krever mindre vedlikehold.

Mer om DevOps 

Nyheter

Les om våre kommende events, nyheter og blogginnlegg eller meld deg på vårt nyhetsbrev.

 
Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Meld deg på vårt Nyhetsbrev

Meld deg på vårt Nyhetsbrev og motta teknologi-oppdateringer og invitasjoner til seminarer og events i regi av Visma Consulting.

Ny jobb?

Visma vokser og er stadig på utkikk etter flere dyktige medarbeidere. Enten du er erfaren konsulent og på leting etter nye utfordringer, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent så er vi interessert i å komme i kontakt med deg. Se våre ledige stillinger.

Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Jobb hos ossTa kontakt!

Er du interessert, eller lurer på hva vi kan tilby deg, send oss en beskjed så tar vi kontakt.

Portrett av en Visma konsulent

Portrett av en Visma konsulent