IT-konsulenttjenester, IT-rådgivning

IT-konsulenttjenester

Visma Consulting digitaliserer Norge.

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet. Vår visjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi – med bransjens beste fagmiljø.

 

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi leverer konsulenttjenester i form av IT-rådgivning, utvikling av nye IT-løsninger og forvaltning av systemene. Vår ambisjon er å være den ledende leverandøren innen anvendt ny teknologi, med bransjens beste fagmiljø. 

Våre tjenester

Hva har vi levert?

Hver eneste dag utvikler vi løsninger som er kritiske for samfunnet sammen med våre kunder. Våre kunder har valgt å utvikle egne systemer fordi det ikke finnes standardiserte løsninger med den funksjonaliteten og ytelsen de trenger.

Våre prosjekter

 

 

Ny jobb?

Vi i Visma Consulting skal bli fremst på anvendt ny teknologi. Vi utvikler tjenester med brukeren i sentrum og løsninger som betyr noe for samfunnet. For å kunne nå vår satsning ser vi behovet for flere dyktige konsulenter på laget.

Jobb hos oss

Nyheter! Hold deg oppdatert om IT og teknologi på Visma-bloggen

Slik kommer du i gang med digital signatur

| Teknologi

Å innhente en signatur kan være en tidkrevende og kostbar prosess. Med digital signatur av dokumenter kan du enkelt, raskt og sikkert samle inn alle signaturer digitalt. Dager kan reduseres til timer. I dette innlegget viser vi deg hvordan med Visma Addo.

Les innlegget

Er Svelte verdens kuleste front-end rammeverk?

| Teknologi

Det er ikke hver dag du finner en kunde i offentlig sektor som er like interessert i å være foroverlent som Utlendingsnemnda (UNE). Nå kan vi endelig si at det nye, innovative og kule front-end rammeverket Svelte er å finne i produksjon i offentlig sektor i Norge.

Les innlegget
Espen Johansen, sikkerhetssjef i Visma

IT-sikkerhet: Kan vi stole på skytjenestene?

| IT-Sikkerhet

«Det er litt som forsikringer. Oppleves som en unødvendig utgift, helt til den dagen det brenner. Da er de fleste godt fornøyde med investeringen», sier Espen Agnalt Johansen, sikkerhetssjef i Visma.

Les innlegget

Kontakt oss

Vi trenger ditt samtykke.

Chat - Statement.png