CRM

Et CRM-system skal hjelpe din virksomhet med å finne nye kunder og forvalte eksisterende kunder. Det skal digitalisere og effektivisere dine slagprosesser og gi din salgsorganisasjon en enklere og mer effektiv arbeidshverdag.

CRM er mer enn bare et kunderegister

Customer Relationship Management (CRM) handler om å administrere kunderelasjoner. En CRM-strategi har som mål å forbedre lønnsomhet og kundelojalitet for din virksomhet. Et CRM-system kan være mer enn bare et kunderegister. CRM-systemet skal støtte avdelingene i virksomheten med blant annet salg, markedsføring, kundeservice, tilbakemeldinger fra kunder og support.

CRM-system fra Visma

Visma tilbyr CRM-system fra Microsoft.

Microsoft Dynamics 365 CRM

Microsoft Dynamics 365 CRM er en av verdens ledende CRM-systemer. Løsningen gir deg en helhetlig visning av kundene dine med prediktiv, AI-drevet innsikt i sanntid. Slik kan du oppnå bedre resultater ved riktig kundepleie og leadsoppfølging gjennom hele kundereisen.

Visma har eksperter som du kan trekke på med mer enn 15 års erfaring med Dynamics, og et fagmiljø som kan både produktleveranser og skreddersøm.

Les mer om Microsoft Dynamics 365 CRM

 

Logo Microsoft.png

Kontakt oss

Fyll ut skjema så tar vi kontakt

Vi trenger ditt samtykke.

Ønsker din virksomhet å bli mer datadreven?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

I Visma bWise er vi 100 konsulenter som er eksperter innenfor analytics og business intelligence. Vi er et av Norges sterkeste fagmiljø og leverer noen av de største og viktigste prosjektene innen analytics og BI i landet.