Microsoft

Hva er Microsoft 365, Power Platform og Azure?

De aller fleste har et forhold til en eller flere av Microsoft sine løsninger og de fleste kjenner Word, Excel og Windows. Det finnes en lang rekke produkter, tjenester og plattformer man kan ta i bruk for å effektivisere virksomheten og deres ansatte.
Nedenfor gir vi deg en oversikt over flere av disse Microsoft-løsningene.

Microsoft_logo_-_2012_(vertical).svg.png

Hva er Microsoft 365?

Microsoft 365 (M365) er en abonnementstjeneste for flere av Microsoft sine grunnleggende produkter for å jobbe effektivt og trygt på en datamaskin. Vårt søsterselskap Visma Avento er eksperter på Microsoft 365-plattformen.

Windows

Dette er Microsoft sitt operativsystem og holdes løpende oppdatert og sikret gjennom en hyppige oppdateringer og ny funksjonalitet.

Office 365

Dette er Microsoft sin programpakke for dokumentbehandling og inkluderer velkjente produkter som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. Det som skiller Office 365 fra tidligere versjoner er at alt kjører i skyen og du for dermed også tilgang til samhandlingsverktøy som Teams og samhandlingsplattformen SharePoint.

Identitet og sikkerhet

Microsoft 365 inkluderer også en lang rekke sikkerhetsprodukter for både pålogging, to-faktor-autentisering men også beskyttelse, overvåkning og sikring av dataene dine.

18_09_19 - vsm -00977.jpg

Hva er Power Platform?

Power Platform er Microsoft sin low-code/no-code platform. Dette kryptiske begrepet betyr rett og slett en plattform hvor man kan skape løsninger uten å måtte programmere i vesentlig grad. En plattform der brukerne selv kan innovere og skape sine løsninger.

_DSC6322.jpg

Power BI

Innsikt og analyse gjøres enkelt tilgjengelig gjennom Microsoft sin BI-løsning Power BI. Her kan brukerne selv bygge avanserte rapporter og dashboards.

Les mer om Microsoft Power BI her »

Power Apps

La brukeren selv lage enkle men kraftige mobilapper og nettløsninger for å støtte virksomhetens prosesser.

Power Automate

Sette prosessene i system og automatiser for å øke effektiviteten i virksomheten.

Plattformen er også hjem til flere produkter som kan lisensieres opp og bygges videre på:

Dynamics CRM

Dette er Microsoft sin løsning for kundereisen, gjennom et innsikts og AI-drevet kundehåndteringssystem med støtte for salg, markedsføring, kundeoppfølging og mer.

Les mer om Dynamics CRM her »

Dynamics ERP

Få full oversikt over virksomhetens ressurser gjennom et kraftig Enterprise Resource Planning system.

18_09_27 - vsm -06492.jpg

Hva er Azure?

Når ikke hyllevareproduktene strekker til, eller man trenger den ekstra konkurransefordelene lar skyplattformen Azure kun fantasien være begrensningen.

17_06_21 - vsm -1103.jpg

Med en tjenestekatalog på flere hundre tjenester innen Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) og Software as a Service (SaaS) og nærmest uendelige skaleringsmuligheter gir Azure fleksibiliteten til å effektivt lage skreddersydde løsninger og tjenester som er spesialtilpasset brukernes behov.

Mer om Azure

 

Hva er egentlig forskjellen på IaaS, PaaS og SaaS? Les denne artikkelen på Visma-bloggen.

Vil du vite mer?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

 

 

 

Chat - Statement.png