De aller fleste har et forhold til en eller flere av Microsoft sine løsninger, og de fleste kjenner Word, Excel og Windows. Det finnes en lang rekke produkter, tjenester og plattformer man kan ta i bruk for å effektivisere virksomheten og deres ansatte. 
Nedenfor gir vi deg en oversikt over noen av disse Microsoft-løsningene.

Microsoft 365: trygt og enkelt

Microsoft 365 er en abonnementstjeneste for flere av Microsoft sine grunnleggende produkter for å jobbe effektivt og trygt på tvers av ulike enheter.

Logo_Microsoft 365_3.png

 


Microsoft 365 er Microsoft sin programpakke for dokumentbehandling og inkluderer velkjente produkter som Word, Excel, PowerPoint og Outlook. I dag kjøres alt i skyen og du får dermed også tilgang til samhandlingsverktøy som Teams og samhandlingsplattformen SharePoint. 

Vi er Microsoft Gold Partner og har lang erfaring med både rådgivning og implementering av tjenestene som finnes i Microsoft 365. 

Les mer om Microsoft 365

Microsoft Power Platform: skap uten særlig kode

Power Platform er Microsoft sin low-code/no-code platform. Dette er med andre ord en plattform hvor man kan skape løsninger uten å måtte programmere i vesentlig grad.

_DSC6322.jpg

Power BI

Innsikt og analyse gjøres enkelt tilgjengelig gjennom Microsoft sin BI-løsning Power BI. Her kan brukerne selv bygge avanserte rapporter og dashboards.

Les mer om Microsoft Power BI her »

Power Apps

La brukeren selv lage enkle men kraftige mobilapper og nettløsninger for å støtte virksomhetens prosesser.

Power Automate

Sette prosessene i system og automatiser for å øke effektiviteten i virksomheten.

Plattformen er også hjem til flere produkter som kan lisensieres opp og bygges videre på:

Dynamics CRM

Dette er Microsoft sin løsning for kundereisen, gjennom et innsikts og AI-drevet kundehåndteringssystem med støtte for salg, markedsføring, kundeoppfølging og mer.

Les mer om Dynamics CRM her »

Dynamics ERP

Få full oversikt over virksomhetens ressurser gjennom et kraftig Enterprise Resource Planning system.

18_09_27 - vsm -06492.jpg

Hva er Azure?

Når ikke hyllevareproduktene strekker til, eller man trenger den ekstra konkurransefordelene lar skyplattformen Azure kun fantasien være begrensningen.

17_06_21 - vsm -1103.jpg

Med en tjenestekatalog på flere hundre tjenester innen Infrastructure as a Service (IaaS), Platform as a Service (PaaS) og Software as a Service (SaaS) og nærmest uendelige skaleringsmuligheter gir Azure fleksibiliteten til å effektivt lage skreddersydde løsninger og tjenester som er spesialtilpasset brukernes behov.

Mer om Azure

 

Hva er egentlig forskjellen på IaaS, PaaS og SaaS? Les denne artikkelen på Visma-bloggen.

Vil du vite mer? Ta kontakt i dag.

 

 

Chat - Statement.png