Internet of Things (IoT)

Hva er egentlig IoT? Og hva gjør vi i Visma med IoT?

Hva er Internet of Things (IoT)?

hub.jpg

Internet of Things (IoT) er et buzzord som har svirret rundt i tech-verdenen de siste årene. For de fleste betyr IoT at ting i hjemmet er knyttet opp mot internett, og kan levere data for å gjøre hverdagen vår bedre eller enklere. For bedrifter kan IoT bidra til mer strømlinjeformet produksjon, bedre oversikt og mer data.

lyspære.jpg

I definisjonen er IoT er et system av sammenhengende databehandlingsenheter, mekaniske eller digitale maskiner, objekter, dyr eller mennesker som er utstyrt med unike identifikatorer og evnen til å overføre data over et nettverk uten å kreve kontakt mellom mennesker eller mellom menneske og maskin.

hjerte.jpg

En ting, i Internet of Things, kan være en person med hjertemonitorimplantat, et gårdsdyr med en biochip-sender, en bil som har innebygde sensorer for å varsle føreren når dekktrykket er lavt – eller helt andre naturlige eller menneskeskapte objekter som kan tilkobles en IP-adresse og bli utstyrt med evnen til å overføre data over et nettverk.

Trenger du hjelp fra en IT-konsulent?

Med IT-konsulenter fra oss kommer dere raskt i gang og oppnår en større fleksibilitet i prosjektene deres. Våre IT-konsulenter er høyt utdannede og selvgående spesialister som leverer IT-løsninger og konsulenttjenester i kortere eller lengre perioder.

Mer om effektiv konsulentbistand 

Jobb hos oss?

Enten du er erfaren konsulent og på leting etter noe nytt, eller nyutdannet og klar for å starte din karriere som konsulent, kan det lønne seg å holde øye med våre utlysninger. Konsulentenheten i Visma består pr i dag av ca 150 nyskapende kvinner og menn. I årene som kommer skal vi vokse enda mer. Vi rekrutterer 15-20 nyutdannede hvert år, og ansetter i tillegg dyktige mennesker med erfaring fra IT- og konsulentbransjen.

Ledige stillinger

Vil du vite mer? Ta kontakt i dag.

 

 

Pedersen, Ola Skuland.png

Ola Skuland Pedersen

Director Emerging Technology, Visma Consulting

Anbefalt innhold fra Visma om teknologi og BI