Våre moduler

Våre moduler

Alle modulene i Visma Proceedo er nettbaserte og kan nås fra enhver datamaskin.

Kontakt oss

Visma Proceedo hjelper deg med å få bedre kontroll over avtaler og innkjøp, reduserte kostnader samt bedre kvalitet og sporbarhet i prosessen fra behov til betaling. Alle modulene i Visma Proceedo er nettbaserte og kan nås fra enhver datamaskin. Det er en skybasert løsning og selges som SaaS (software as a service). Det betyr at du slipper investere tid og ressurser i maskinvare, drift og vedlikehold. Samtidig som du slipper å tenke på installasjoner og fremtidige oppgraderinger. I stedet kan du konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet. 

Visma Proceedo Avtalehåndtering

Avtalehåndtering

Visma Proceedo Avtalehåndtering tar hånd om hele avtalehåndteringen, fra administrasjon og distribusjon til struktur og innhenting. 

Visma Proceedo Innkjøpssystem

Innkjøpssystem

Med Visma Proceedo sparer bedriften din tid og kostnader. Dere får ett felles system for håndtering av bestillinger som alle ansatte kan benytte.

Visma Proceedo Fakturahåndtering

Fakturahåndtering

Med Visma Proceedo Fakturahåndtering håndterer du alle innkommende fakturaer på en effektiv
og sikker måte.

Kontakt oss

Kontakt oss

Er du interessert i hvordan Visma Proceedo kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet under så kontakter vi deg etter kort tid eller ring vår salgsavdeling på tlf. +47 470 259 50. Vi hører gjerne fra deg!

Vi trenger ditt samtykke.