Agenda

20 oktober

09.10-09.25

Tobias-small.jpg

Å tørre å tenke om igjen og tenke nytt

Tobias Hareide, administrerende direktør i Visma Talent Solutions vil snakke om hvordan arbeidets karakter er i stadig endring, spesielt de siste årene. Det du gjør er nå viktigere enn hvor du gjør det, når kontorene våre har flyttet på nettet. Endringen i atferd for arbeidslivet stiller høyere krav til både prosesser og ledelse. Tobias vil snakke om fremtidsutsikter og digitalisering fra et HR & People Technology -perspektiv.

Tobias Hareide, Managing Director på Visma Talent Solutions.

09.30-10.30

tommie-final-small.jpg

Morgendagens arbeidsplass i den nye normalen

I denne energiske og interaktive sesjonen blander Tommie Cau nåværende fakta, gode eksempler, erfaringer og konkrete trender som former morgendagens arbeidsplass, samt hvilke skritt vi må ta høsten 2021. Tommie utfordrer også flere sannheter fra pandemien og deler scenarier for morgendagens kontorer. Forvent høy energi og mye konkret du kan ta med tilbake til organisasjonen din.

Tommie Cau, Rådgivare, förändringsledare och Future of Work Lead

10.40-11.10

moa-wictorén-small.jpg

Når godt nok blir veldig bra!

HR Perspektivet på Lykos vellykkede vekstreise og hvorfor (selv) ledelse, åpenhet, mot, feil og tankesett er avgjørende for både mennesker og selskaper i dagens endrede verden.

Moa Wictorén, CHRO, LYKO

11.15-11.45

sara-dalsfelt-final-small.jpg

Hvordan lykkes du med å tiltrekke deg flere og bedre kandidater gjennom fordomsfri rekruttering?

Sara er ekspert på digital rekruttering. Adway er eksperter på datadrevet rekruttering og automatiserer talentsøk for arbeidsgivere rundt om i verden for å muliggjøre flere og bedre kandidater, helt uten fordommer. Med et øye på de siste trendene og temaene som påvirker rekruttering, holder hun livestreams og webinarer hvor hun inviterer noen av verdens fremste eksperter innen rekruttering til å utfordre henne og Adways globale nettverk i Talent Acquisition.

Sara Dalsfelt, Senior Advisor, Digital Talent Acquisition, Adway

11.50-12.10

alex-borekull-small.jpg

Å lykkes på en hybrid arbeidsplass: Kraften i en ærlig samtale

Alex Borekull, administrerende direktør og grunnlegger av Qlearsite, vil dele sannheter som selskaper må stå overfor når de navigerer i den nye verden av hybridarbeid. Alex vil forklare hvordan teknologi kan hjelpe deg med å starte en ærlig samtale om arbeidsplassens preferanser og dele hvordan han brukte denne innsikten til å gjenoppbygge en sterk bedriftskultur.

Alex Borekull, Co-Founder Qlearsite

Hvis du er kunde er du også velkommen til å delta på fremtidsutsikter, roadmap og annet spennende for respektive produkter under ettermiddagen den 20 oktober og på formiddagen den 21 oktober. Angi hvilket produktspor som intresserer deg, så kommer vi tilbake med mer informasjon.