Læring og utvikling

Gi medarbeidere muligheten til å utvikle sin egen karriere

Personlig læring og utvikling for medarbeidere i nåværende og fremtidige roller

Ferdighetene og kompetansene vi tilegner oss i dag har en kortere utløpsdato enn noen gang før. Bli oppmerksom på medarbeidernes læringsstil og tilby fleksible og individuelle læringsopplevelser - når og hvor det passer dem best.

Utvikling og karriereplanlegging

career-icon-2-200x200.svg

Hjelp medarbeiderne til å nå sitt fulle potensiale med karriereutviklingsplaner. Gjør det mulig for medarbeidere å kartlegge karriereveier som er i tråd med deres forventninger og ambisjoner, samt organisasjonens overordnede strategi.

Proaktiv læringsledelse

edu1-icon-2-200x200.svg

Administrér læringsprogrammene deres effektivt og lag morsomme og engasjerende læringsopplevelser for de ansatte. Skap personlig og selvstyrt læring som passer til hver enkelt medarbeiders behov, læringsstil, preferanser og ambisjoner. Vår fleksible løsning for all læring kan enkelt tilpasses organisasjonens læringskultur og hjelper dere med å skape en lærende organisasjonen. En lærende organisasjon som er forberedt på morgendagens arbeidsplass.

Tilby flere læringsmuligheter

edu2-icon-2-200x200.svg

Engasjér medarbeidere ved å tilby forskjellige former for læring som støtter deres unike behov og preferanser, læring som er tilgjengelig hvor som helst og når som helst. Virtuelle klasserom og video gjør læring mer tilgjengelig, mikrolæring gir muligheter for personlig innhold som er relevant og interessant for hver enkelt ansatt.

Sertifiseringer

certifications-icon-2-200x200.svg

Gjør det enklere for administratorer å følge opp lovpålagt opplæring i organisasjonen og planlegge fremtidige opplæringsbehov. Sertifiseringer gir medarbeidere en oversikt over nødvendig opplæring som må gjennomføres, for eksempel lovpålagt opplæring basert på rolle. Medarbeidere kan planlegge sin egen læring ut fra kravene til repetisjon og fornyelse som finnes.

Kontakt oss