Visma Talent Solutions

Visma Talent Solutions

Klar for å endre hvordan dere rekrutterer, utvikler og coacher medarbeidere med proaktive løsninger for talent management?

En visjon for morgendagens arbeidsplass

Organisasjoner som investerer i sine medarbeidere vil skille seg ut mer enn noen gang. Gi medarbeidere muligheter for læring, personlig utvikling og verdiskaping hver dag. Visma Talent Solutions inkluderer alle strategiske HR-prosesser knyttet til å tiltrekke, ansette, utvikle og beholde ansatte i dag og i fremtiden.

Skap muligheter for fremtidig verdiskaping - i dag

Growth-Icon-200x200.svg

Å balansere dagens utfordringer med morgendagens muligheter krever talent. Sørg for at organisasjonen din er klar for det fremtidige arbeidsmarkedet med gode talent management prosesser - slik at dere kan fokusere på vekst, innovasjon og verdiskaping.

Prioritér gode opplevelser på arbeidsplassen

prioritize-icon

Se for deg potensialet i et arbeidsmiljø hvor hver ansatt kan jobbe ut fra sine egne evner. Kontinuerlig læring, målrettet utvikling og personlige opplevelser på arbeidsplassen er avgjørende for at organisasjoner skal være konkurransedyktige. Og for at medarbeiderne skal være klare for dagens utfordringer så vel som morgendagens arbeidsplass.

Talent Management for fremtidens organisasjoner

Rekruttering og onboarding

Rekruttering

Identifisere, rekruttere og introdusere riktige kandidater

Skap gode kandidatopplevelser under rekruttering og onboarding, og få et konkurransefortrinn gjennom god og effektiv employer branding i et stadig mer konkurranseutsatt arbeidsmarked.

Les mer

Læring og utvikling

 

Lærende

Arbeidsplassen er den nye læringsarenaen

Kontinuerlig læring og utvikling er avgjørende for organisasjoners konkurranseevne og for de ansattes relevante kompetanse. Invester i løsninger som gir medarbeidere tilpasset læring og muligheter for å utvikle seg på arbeidsplassen.

Les mer

Medarbeiderutvikling- og oppfølging

Mederbeiderutvikling

Gi medarbeidere muligheten til å prestere bedre

God veiledning av både enkeltpersoner og team krever enkle verktøy som gjør det mulig å gi og motta kontinuerlige tilbakemeldinger og oppfølging av deres prestasjoner og fremgang.

Les mer

Planlegging og belønning

Planlegging

Etablér en fremtidsrettet arbeidsstokk

Kartlegg ferdighetene og kompetansene som kreves for organisasjonens fremtidige suksess. Identifiser og følg opp talentene som kan fylle forretningskritiske stillinger, nå og i fremtiden, blant annet ved hjelp av belønningssystemer.

Les mer

Analyse og innsikt

Analyse og innsikt

Ta innsiktsbaserte beslutninger

 

Bli bedre kjent med medarbeiderne deres ved hjelp av prediktiv HR-analyse og ta innsiktsbaserte beslutninger som skaper en langsiktig forretningseffekt, og som identifiserer nødvendige ferdigheter nå og i fremtiden.

Les mer

Medarbeiderengasjement

Medarbeiderengasjement

Qlearsite

 

Vi er stolte av å samarbeide med Qlearsite, bransjens ledende leverandør av medarbeiderundersøkelser. En mulighet til å ta ansattes engasjement til neste nivå.

Les mer

Møt noen av våre kunder

Kontakt oss

Fyll ut skjemaet, så hjelper vi deg med å finne den beste løsningen for din virksomhet.