Rekrutteringssystemet Visma Recruit

Kompetansebasert og automatisk rekruttering gir treffsikre utvalg og fornøyde kandidater for alle typer selskaper og organisasjoner. Digitalisér, automatisér og få støtte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Hvorfor velge Visma Recruit

Det kan være vanskelig å finne og tiltrekke de beste talentene. Alle organisasjoner ønsker å øke mulighetene for å finne den rette personen for organisasjonen og gjerne så raskt som mulig. Visma Recruit hjelper med å strukturere, automatisere og digitalisere hele rekrutteringsprosessen. Dere får omfattende støtte til å rekruttere kompetansebasert for mer treffsikre utvalg. Visma Recruit er fullstendig GDPR-tilpasset og med høy sikkerhet som hjelper dere i rekrutteringene deres.

find-recruit-icon-2-200x200.svg

Treffsikkert utvalg

Strukturert og kompetansebasert rekruttering betyr nøyaktige utvalg. Kravprofilen definerer kompetansen du leter etter. Visma Recruit sørger for at dere beholder dette fokuset gjennom hele rekrutteringsprosessen.

process-icon-2-200x200.svg

Smidige prosesser

Visma Recruit gjør det enkelt for deg og gir kandidaten en god opplevelse. Ved å automatisere rekrutteringsprosessen kan dere håndtere mange søknader og gi raske tilbakemeldinger.

advertisement-icon-2-200x200.svg

Smart annonsering

Med en attraktiv og mobiltilpasset karriereside, med direkte kobling til de største stillingsportalene og sosiale medier som LinkedIn og Facebook, maksimeres sjansene for å finne rett kandidat.

communication-icon-2-200x200.svg

Kommunikasjon

Kommunisér med kandidatene og din rekrutteringsgruppe direkte i Visma Recruit. Kommunikasjonen samles på ett sted for tryggere og mer strukturert håndtering.

collaboration-icon-2-200x200.svg

Rekrutteringsgrupper

Visma Recruit er designet for samarbeid og gjør det enkelt for rekrutterende ledere å være involvert. Inviter et rekrutteringsteam til rekrutteringen din og samarbeid for å finne den rette kandidaten.

listing-flow-icon-2-200x200.svg

Godkjenningsflyt

Arbeidsflyt med pålagte godkjenninger garanterer at kun godkjente rekrutteringer blir publisert.

Personlig demo

 
 
Prøv din neste rekruttering gratis

Et utvalg av funksjoner

integration-icon-2-200x200.svg

Utvalg av systemintegrasjoner

Refapp Digital referansetaking som effektiviserer, strukturerer og GDPR-tilpasset referansetaking i rekrutteringsprosessene.
RecRight Komplementer utvalgte kandidaters CV med videospørsmål.
Trustcruit Automatisk innsamling av tilbakemeldinger om kandidatopplevelsen og innsikt for å forbedre employer branding.
Testleverandører   Assessio, Aon (f.d Cut-e), TalentQ, SHL.

advertisement-some-icon-2-200x200.svg

Utvalg av publiseringskanaler

LinkedIn Premium, Facebook Jobs (gratis), NAV, FINN.

autofill-icon-2-200x200.svg

Automatiske annonsetekster

Automatisk genererte annonsetekster basert på hva dere ser etter.

calender-icon-2-200x200.svg

Integrert intervjubooking

Intervjureservasjoner integrert med kalenderen.

Kontakt oss