Funksjoner i Visma Flyt Skole

Løsningen dekker hele verdikjeden for skoleadministrasjon for alle involverte, fra elever og foresatte, via ansatte ved den enkelte skole, til kommunens sentrale skoleeier. Den logiske oppbyggingen korresponderer med arbeidsprosessene løsningen skal støtte, slik at alle brukere kan løse sine oppgaver på den mest effektive måten. Visma Flyt Skole er alltid oppdatert med gjeldende koder og har funksjoner som hjelper kommunen å løse alle sine skoleadministrative prosesser i henhold til lover og regler. Konsekvent og brukervennlig design gjør systemet oversiktlig og selvforklarende.

Lar lærerene bruke mer tid på undervisning

Mange lærere føler at de må bruke stadig mer tid på administrative oppgaver, på bekostning av tid til pedagogisk arbeid og oppfølging av elevene. Manuelle oppgaver, papirbaserte rutiner og tungvint tilgang til nødvendig informasjon medfører dobbeltarbeid og unødvendig tidsbruk. Med Visma Flyt Skole har de alltid informasjonen og funksjonaliteten de trenger for hånden - bokstavelig talt, ettersom løsningen kan brukes på alle mobile enheter. De kan registrere fravær, anmerkninger og formelle halvårsvurderinger, sette karakterer og finne informasjon om elever hvor og når som helst. Dokumentasjon og arkivering skjer automatisk.

Video (1:36 min)

App for fravær gjør det mulig å registrer elevers fravær og tilstedeværelse - uansett hvor du måtte befinne deg.


Ivaretar skoleeiers behov og ansvar for dokumentasjon

Kommunen pålegges stadig større krav til dokumentasjon og rapportering. For eksempel skal resultater av nasjonale prøver rapporteres til Utdanningsdirektoratet og karakterer rapporteres til GSI, og sentrale myndigheter stiller strenge krav til elektronisk arkivering. Visma Flyt Skole er integrert med alle relevante systemer og sørger for effektiv rapportering og automatisk arkivering.

Video (2:29 min)

Mobilitet / Fravær / Karakter - Visma Flyt Skole tilbyr et eget grensesnitt som gjør at læreren har all nødvendig informasjon om sine elever tilgjengelig til en hver tid, hvor som helst.

Spiller godt sammen med andre IT-systemer

Visma Flyt Skole er basert på åpen standard og en tjenesteorientert arkitektur som er lett å integrere mot. Løsningen kan enkelt kobles sammen med kommunens øvrige systemer, enten disse er levert av Visma eller ikke, og tilrettelegger for gjenbruk av relevante data. Den er konfigurerbar mot blant annet MinID, Active Directory (AD) og FEIDE. Opplysninger om elever og foresatte importeres via folkeregisterfil, og databasen vaskes ved hver import.

Video (1:46 min)

Registrering av variabel lønn - Visma Flyt Skole er basert på åpen standard og tjenesteorientert arkitektur det er lett å integrere mot. Vi ønsker at data skal kun registreres ett sted, og gjenbrukes der det er nødvendig. Ansatte importeres og oppdateres automatisk når integrasjon mot kommunenes lønnssystem er satt opp.

Integrert med individuell opplæringsplan

Visma har utviklet en web basert IOP løsning som på en sikker måte gjør det mulig å arbeide effektivt med IOP iht til gjeldende regelverk.

Visma Flyt Skole er integrert med Vismas nettbaserte løsning for Individuell opplæringsplan. En nettbasert IOP bidrar til å forenkle samarbeidet på tvers av etater og nivåer, og forbedrer oversikten og ressursutnyttelsen. Ikke minst ivaretar en nettbasert plan sikkerheten og personvernet til eleven og de foresatte på en mye bedre måte enn hva som er mulig med en papirbasert plan. Integrasjonen med IOP letter arbeidet til læreren, som får tilgang til all informasjon om elevene. Løsningen er enkel og effektiv å ta i bruk og gjør eleven og de foresatte tettere involvert i oppfølgingen av den individuelle opplæringsplanen.

Video (2:36 min)

Velg riktig løsning

Lurer du om du skal velge Basis eller Pluss versjonen for din skole?
Sammenlign funksjonene i Basis og Pluss versjonene.

Finn ut her

Kontakt oss


Har du spørsmål om våre løsninger?

Kommunikasjon ikon

Få kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger innen oppvekst og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Support ikon

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Er du kunde og trenger hjelp?

Login ikon

Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet, barnehage eller skole. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support ikon

Support

Online
Gå til Community »

Telefon
Kontakt servicedesk på
telefon 21 49 25 59

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.