Kundehistorie:

SÅTE kommunene

Digitalisering ga fire kommuner en bedre skolehverdag
Kommunene pålegges stadig større krav til dokumentasjon og rapportering, og skolene er intet unntak. Med digitalisering lettes arbeidsbyrden for lærere, administrasjon og merkantile - samtidig som dialogen mellom skole og hjem blir bedre.

Skolene i Stor-Elvdal, Åmot, Trysil og Engerdal (gjerne kalt SÅTE-kommunene) har nylig byttet skoleadministrativt system til Visma Flyt Skole. Se hvilke effekter de har fått ut av å bytte til en skybasert tjeneste.

Les mer om erfaringene til SÅTE kommunene »

Video (4:48 min)

Kundehistorie:

Odda kommune

Odda kommune har nylig byttet skoleadministrativt system til Visma Flyt Skole, og dermed tatt steget over i "skyen".

Se video og lær mer om hvilke erfaringer de har gjort seg, og hvilke effekter de har fått ut av å bytte til en skybasert tjeneste. 

Video (3:50min)

Kundehistorie:

Kvinnherad kommune

Kvinnherad kommune ønsket et digitalt løft med ny administrasjonsløsning til skolesektoren. Nå merkes fordelene med den nettbaserte skyløsningen. 

Les mer om erfaringene fra Kvinnherad kommune »

Video (6:34 min)

Vil du vite mer om Visma sine skoleløsninger? 

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Er du kunde, logg inn i Community hvor du kan være med på diskusjoner, stille spørsmål og få hjelp raskt. Gjelder henvendelsen en support sak, vennligst ta kontakt her.

JA, jeg gir samtykke til behandling av mine personopplysninger for å kartlegge mine interesser som beskrevet her og er kjent med at samtykket kan trekkes tilbake når som helst.

JA, jeg vil motta relevant informasjon basert på mine interesseområder fra Visma på e-post. Jeg kan når som helst melde meg av eller oppdatere mine interesser på Vismas abonnementsside.

Vi trenger ditt samtykke.
Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Einar

Einar Visnes Bjerkelund
Salgsansvarlig Oppvekst

Salgsansvarlig Oppvekst profilbilde Ellen

Ellen Margrethe Sæthereng
Salgsansvarlig Oppvekst

Vi bruker cookies for å registrere din aktivitet på våre nettsider. Denne informasjonen kombinerer vi med opplysningene du oppgir for å danne en profil, slik at vi kan vise deg innhold tilpasset dine interesser. Ved å akseptere, tillater du oss å registrere og behandle din persondata som beskrevet her.