HRprat

PODCAST FOR DEG SOM ER OPPTATT AV HR OG LEDELSE

 

Episoder

#1: Arbeidstid, reisetid og bonuspoeng

Hva du bør vite om konsekvensene av fjorårets høyesterettsdom for arbeidstid og reisetid, og årets lovendring knyttet til bonuspoeng. Trine Bjerke Welhaven forteller. 

Lytt til hele episoden her

 

 

#2: HR - fra støttefunksjon til sentrum av forretningen

Hvordan ta HR fra støttefunksjon til en sentral driver av forretningen. Merete Hverven deler sine erfaringer fra Visma.

Lytt til hele episoden her

 

 

#3: GDPR - praktiske konsekvenser for HR

For HR har det nye regelverket medført store endringer. Lars Martin Ottersen forklarer hvorfor og gir deg tipsene du trenger for veien videre.

Lytt til hele episoden her

 

 

#4: Ubevisst diskriminering og likestilling (#HunSpandere)

Hvordan foregår det ubevisst diskriminering på arbeidsplasser? Hvordan jobber ulike virksomheter med dette i dag, og i hvilken grad lykkes de med initiativene? Marie Louise Sunde og Isabelle Ringes forteller!

Lytt til hele episoden her

 

 

#5: Hvordan løfte medarbeiderengasjement

Hvordan kan din virksomhet jobbe for å øke medarbeiderengasjement? Og hvilke fallgruver finnes det i arbeid med nettopp dette? Selja Zernichow deler sine beste tips gjennom mange års erfaring.

Lytt til hele episoden her

 

 

#6: Pensjon- trenger arbeidsgiver kvie seg for å snakke om dette?

Hvilke enkle grep kan arbeidsgiver og arbeidstaker ta for å synliggjøre pensjon som et gode? Og hva med uførepensjon? Beate Fahre brenner for å gjøre pensjon og økonomi forståelig for alle!

Lytt til hele episoden her

 

 

#7: Endring- når HR havner i midten

Hvordan lykkes med en organisatorisk endring? Hanne Lise Kvidal deler sine erfaringer fra da Bluegarden ble kjøpt opp av Visma, og kommer med gode råd til andre som må gjennom en slik endring.

Lytt til hele episoden her

 

 

#8: Kan alle bli gode ledere?

Hvordan utvikle ledere i egen organisasjon, og hva kjennetegner gode ledere? Hva kan man gjøre for å dekke behovet i egen organisasjon? Ellen Marie Nyhus deler sine beste råd for å lykkes med lederutvikling.

Lytt til hele episoden her

 

 

#9: Medarbeiderundersøkelsen 2.0

Irene Leland forteller om medarbeiderundersøkelsen i denne episoden av HRprat. Hvordan kan man sikre høy respons og at undersøkelsen ikke blir noe man gjennomfører fordi man må - men at organisasjonen verdsetter dette som verktøy?

Lytt til hele episoden her

 

 

Motta våre nyeste artikler rett i din innboks!  

Vi trenger ditt samtykke.

Om HRprat

I denne podcasten intervjuer vi HR-ledere, ledere og andre spesialister på sitt felt for å diskutere utfordringer dagens HR-ledere står overfor.

Vi tar for oss mange temaer innenfor ledelse, organisasjon, arbeidsrett og praktiske utfordringer innen HR. Hver episode skal inspirere, utfordre og gi deg noen konkrete tips du kan ta med deg videre i ditt arbeidet med HR i din organisasjon