Barnevernvakt akuttberedskap

Barnevernvaktene er akuttberedskapen på kveldstid og i helger for barn og familier i krise. Barnevernvakten agerer i saker som så går videre til behandling i barnevernet. Kommunikasjonen fra vakt til barnevern, samt andre arbeidsprosesser, har Visma nå effektivisert. Alle kommuner i Norge har en barneverntjeneste. Visma Barnevern Familia er i bruk hos 380 kommuner. Visma er dermed markedsledende tilbyder av en digital fagløsning som effektiviserer administrasjonen av barnevernet.

Mange kommuner har i dag en barnevernvakt. For disse kommer nå en etterlengtet nyhet. Vi har gleden av å introdusere den nye fagløsningen Visma Flyt Barnevernvakt!

Barnevernvakta benytter i dag en egen løsning som heter Visma Vaktdata. Denne løsninger har nå gjennomgått en komplett modernisering.

Barnevernvakt tilrettelegger sikker kommunikasjonen fra vakt til barnevern om barn i krise. Bildet viser en ung jente står med ryggen til kameraet og holder en bamse over skulderen sin.

Hva inneholder den nye løsningen?

Visma Flyt Barnevernvakt er en stor og viktig nyhet for de som jobber på barnevernvakten.

Løsningen er skybasert og kan benyttes på PCer og mobile enheter. Den gir brukeren en betydelig enklere hverdag, hvor man på en sikker måte kan nå fagsystemet uavhengig av tid og sted. Dette vil effektivisere arbeidsprosessene, som på sikt kan frigi tid og bidra til en bedre hverdag på vakt.

Sikker informasjonsutveksling

Løsningen inneholder funksjon for sikker informasjonsutveksling gjennom bruk av Sikker Digital Post. Dette vil gi barnevernvakta helt nye muligheter for elektronisk, sikker kommunikasjon med samarbeidspartnere. Informasjon loggføres i journalen.

Fagsystemet inneholder god oversikt over barn og deres nettverk og saker, samtidig som det gir et klart bilde over hendelser på vakt, og hva som behøver videre oppfølging.

Det er egne felt for fritekst, der man kan skrive inn viktige opplysninger om barnets allergier, relasjoner, språkkunnskaper med mer. Man kan bygge opp sitt eget bibliotek av tekstmaler.

Brukervennlig og intuitiv

Visma Flyt Barnevernvakt er svært brukervennlig og intuitiv, og krever derfor ingen spesielle forkunnskaper utover at brukeren er ansatt i Barnevernvakten.

Løsningen har en enkel og visuell fremstilling, inndelt i faner. «Hjem» -fanen er der nøkkelinformasjon presenteres, deretter registreres opplysninger i de neste fanene; «Hendelser», «Saker», «Post», «Statistikk», og «Administrasjon».

Fagløsningen er beregnet på brukere som jobber akutt, og tidvis må avbryte arbeidsprosessene. Informasjonen blir derfor ikke borte, men lagres automatisk under arbeidet. Videre kan den markeres som viktig eller som oppfølgingssak, noe som er nyttig i en travel hverdag på vakt.

Kontakt oss

Ta kontakt med salg

Vurderer du våre løsninger og ønsker en uformell prat? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »

Andre henvendelser

Finner du ikke svaret du leter etter? Vi hjelper deg gjerne!

Ta kontakt »


Pålogging

Har du problemer med logg inn, ta kontakt med systemforvalter i din enhet. Visma har ikke tilgang til å administrere påloggingsrutiner for den enkelte bruker.

Finn din løsning »

Support

Online: Gå til Community »